Hi! Welkom bij www.womenintouch.nl

Home » @byfleurrprins.nl » WEEKDAGBOEK » Weekdagboek #8. Een weekendje Zuid-Limburg, veel studeren & hardlopen tussen de buien door.

Weekdagboek #8. Een weekendje Zuid-Limburg, veel studeren & hardlopen tussen de buien door.

Gepubliceerd op 6 oktober 2020 om 15:07

Afgelopen week stond bij mij in het teken van ontspanning, inspanning en mountainbiken in Zuid-Limburgse omgeving… hoe leuk! In aankomend weekdagboek kijk ik terug op afgelopen week en deel mijn favoriete momentjes. Lees je mee?

Maandag.

De maandag stond bij mij in het teken van wakker worden in hotel Merici in Sittard, mountainbikes huren in het knusse Valkenburg en lichtelijk verkoeld fietsen door Zuid-Limburgs en Duits landschap. Ik verbleef namelijk in het gezellige Sittard / omgeving Valkenburg zondag en maandag ( 26/27 september ). De zondag stond in het teken van een wine & dine, waarna een luxe overnachting volgde in hotel Merici ( maximaal genieten ). De maandag huurden ( ik en mijn vriend ) fietsen bij het Shimano Experience center en fietste zo de gehele middag door Zuid-Limburgs landschap. Als opwarm moment / lunch momentje aten we een pizza met warme chocomel ( wat een combi…!) in Aachen en fietste daarna weer 23 regenachtige kilometers terug naar Valkenburg. Een totale tocht van 67 kilometer.. pfoe! Aan het eind van de dag reden we terug naar het Brabants landschap waarna mijn werkweek weer op de dinsdag volgde.

Dinsdag en woensdag.

De dinsdag stond bij mij in het teken van studeren, nagenieten van een lekker weekendje weg en werken. Verder stond er geen sport op de planning door andere prioriteiten. Een druk dagje vol bezigheden. Woensdagochtend begon mijn ochtend met een rustige 5 kilometer run met een pace rond 5’0. De rest van de middag had ik online lessen en ook s ‘avonds was ik nog bezig voor werk. Verder had ik een leuk belletje met een samenwerkingspartner en had zo een lekkere dag. Wel voelde ik een lichtelijk pijntje rechts onder mijn enkel…. beetje opletten dus!

Donderdag & vrijdag.

De morgen begon ik met een personal training hardloopsessie met een intakegesprek + intro run. Ik liep nogmaals 5,5 kilometer dit keer waarbij het pijntje verdween. Eventjes dus opletten tijdens het hardlopen. In de middag had ik weer fysiek les en s ’avonds gaf ik weer begeleiding in de fitness. De vrijdagochtend begon ik weer werkend waarna mijn middagje in het teken stond van mijn blog en verdere to do’s uitwerken. Aan het eind van de middag fietste ik een half uurtje op de Zwift ( home wielrentrainer ) die je gemakkelijk met fiets/ bluetooth verbinding connect. Na vele vragen via mijn Instagram stories dit is de:  Turbomuin Elite smart B. Een fietstrainer voor het wielrennen ( droog ) maar dan thuis. Erg handig en leuk al vraag je het mij. In de avond at ik frietjes en daarna dronk ik een drankje met twee vriendinnetjes. Best een goeie manier om het weekend te beginnen... I love it.

Weekend.

Zaterdagmorgen stond nogmaals in het teken van werk waarna het in de middag met bakken uit de hemel regende. Best even wennen dat nieuwe weertje. In de avond had ik weer een avond vol gezelligheid en ontving ook een pakket van @Soofdrinks. Zondagmorgen begon ik uitgeslapen en fit. Want hoe lekker is het om soms even te kunnen uitslapen? Rond half 12 liep ik een lekkere interval run met 3x1000M sprints, voor mij geen singelloop maar wel een eigen training. De avond bestond uit bankhangen, Netflix en opladen voor een nieuwe ( intensieve ) week.

 

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.