Home » BY - Fleur Prins » Coaching | Hardlopen

Online coaching 

Hey jij daar! Toen ik (Fleur) in 2016 begon met hardlopen wist ik een ding: ‘ik vind dit leuk, ik wil sneller worden en ik wil persoonlijk groeien’. Groeien? Ja. Gericht op mijn uithoudingsvermogen, mijn tijd (snelheid) en vooral beter worden op gebied van; duurvermogen (conditioneel), techniek maar ook mijn zelfvertrouwen! Toen ik vanaf 2018 ‘serieuzer’ ben gaan lopen ben ik mij gaan richten op events, waarbij ik mijzelf elke keer opnieuw uitdaagde. Zelf loop ik elke week rond de dertig kilometer hard, waardoor ik mij  zelfverzekerder en conditioneel sterker voel!

Hoe heb ik dit bereikt?

Door mijn persoonlijke doorzettingsvermogen! Nu is die drempel om te starten, over het algemeen vrij hoog en daarom kan ik JOU coachen. Hoe? Doormiddel van training, begeleiding en ‘online-coaching’. Wil jij ook over die drempel? Dan help ik JOU

Vormgeving 

Wanneer jij kiest voor een van de trainings-pakketten van BYFLEURRPRINS beginnen we met een intakegesprek (eventueel online). We bespreken jouw persoonlijke doelen (ook al lijken deze doelen heel ver weg), jouw sport-verleden (met eventuele blessures) en kijken naar een passend trainingspakket voor jou. Elk trainingspakket beschikt over minimaal een gezamenlijk trainingsmoment per week (1op1 coaching), fulltime online-coaching gedurende de trainingsweken (waarbij ik 24/7 voor jou bereikbaar ben als ‘coach’). Waarbij we samen een flinke stap ‘vooruit’ boeken betreft progressie en zo jouw doel(en) bereiken!

Hoofdpunten

Training is niet alleen maar gericht op het fysieke aspect bij BYFLEURRPRINS. Training is zowel fysiek als mentaal, waarbij we juist mentaal ook aandacht geven. Dit houdt in; luisteren naar je lichaam, jezelf rust geven op de momenten dat jij dit voelt maar ook de creatie van een juiste mindset! Doelen stellen we dus breed.

Certificaten| Wat heb ik jou te bieden? 

Zelf heb ik diverse diploma’s rondom sport en training. In 2018 behaalde ik mijn FITVAK-A diploma bij de maatschappij NL-Actief. Daarnaast ben ik afgestudeerd bewegingsagoog (niveau 4) – Juni 2019. En ben momenteel student Fysiotherapie, waar ik de diepere, theoretische kennis van het lichaam bestudeer over het bewegingsapparaat. Naast studie heb ik diverse stages volbracht en werk momenteel in de fitness-branche als fitnesstrainer en werk daarnaast als therapie-assistent binnen de revalidatiezorg. Training specifiek geef ik al vanaf mijn vijftien training op gebied van volleybal, hockey en nu ook hardlopen.

Interesse? | Ben jij nu geïnteresseerd en ben je opzoek naar een gemotiveerde coach die jou verder helpt? Stuur dan een mail naar byfleurrprinswork@gmail.com  om zo een intake gesprek in te plannen en te kijken naar een passend pakket! Zie ik je snel?

 

Liefs,

Fleur Prins 

 

 

 

BYFLEURRPRINS | TRAINING

Ervaringen 

Reactie plaatsen

Reacties

Julia
5 maanden geleden

Via The Factory Rijen ben ik bij Fleur terechtgekomen. Mijn doel was om de coopertest die ik dien te halen voor de Defensie test binnen de gestelde eis te voltooien. Ik raakte bij de gedachten al in paniek. Ik en rennen? 2.2KM in 12 minuten? Pffff waar moet ik beginnen. Ik ben altijd sportief geweest op het gebied van krachttraining, maar hardlopen was voor mij totaal iets nieuws. Toen Fleur mij tijdens het intake gesprek vertelde dat we dit in 3 maanden konden realiseren raakte ik erg gemotiveerd. Ik trainde 1x per week samen met Fleur en 2x per week alleen. Ik hield alle resultaten bij die ik wekelijks met Fleur besprak. Zo gezegd zo gedaan. Na minder dan 3 maanden had ik mijn doel behaald en kon ik zelfs 5 KM onder de 30 minuten lopen. Wie had dat ooit gedacht? Met de juiste begeleiding van Fleur is dit allemaal goed gekomen. Ze gaf mij vertrouwen en motivatie. Ik ben haar hier erg dankbaar voor en raad haar begeleiding zeker aan!