Home » BY - Fleur Prins » Coaching | Hardlopen » Fleur en Jong talent » The story of @Estrellavtoor

The story of @Estrellavtoor

Gepubliceerd op 24 februari 2020 om 11:47

Een nieuwe week, een nieuwe schrijfster ( gastblogger ) hoe we het willen noemen aan het woord! Dit keer Estrella van Toor! Een positief ingestelde, enthousiaste, sportieve en mind-open persoonlijkheid! Die goed bekend is op social media met haar bijna 30K volgers. Ze laat anderen de wereld nog positiever zien door haar stapsgewijze ochtendroutine & met haar broer opgezette platvorm: FullCharge! In deze blog stelt Estrella zich voor en vertelt ze iets over haar drijfveer! 

Estrella aan het woord

Alohaaa, mijn naam is Estrella, in het Spaans ook wel uitgesproken als Estrellja’,  wat ster betekent. Mensen noemen me ook wel een positieve blonde energiebom, maar dat is niet zomaar ontstaan. Een aantal jaar terug liet ik me namelijk nog gek maken door calorieën, perfecte plaatjes op social media en de druk die ik mezelf oplegde.  Gelukkig zag ik redelijk snel in dat ik daar niet gelukkig van werd. Ik besloot mezelf vanaf dat moment volledig te storten op het terugkrijgen van de regie over mijn geluk, gezondheid, gedachten, gevoelens en gedrag. Én die regie heb ik, meer dan ooit!

Mensen inspireren, motiveren en helpen

Dit brengt mij gelijk bij hetgeen waar ik nu dagelijks mee bezig ben: mensen inspireren, motiveren en helpen tijdens hun reis naar een leven vol energie, plezier en gezondheid.

Ik geloof er namelijk heilig in dat waar we in het leven ons aandacht op richten, niet alleen invloed heeft op de manier waarop we dingen zien en doen, maar ook op hoe we ons voelen. Mijn levensmotto is dan ook ‘Energy flows where attention goes’.  Je aandacht richten op de positieve dingen in het leven, is naar mijn idee the key naar een leven vol energie, plezier en gezondheid. En goed nieuws: met een aantal simpele aanpassingen in je routine, is dit voor iedereen haalbaar.

Aanpassingen in mijn routine

Zelf besloot ik onder andere aanpassingen te maken in mijn ochtendroutine. Van een ochtend waarin ik het eerste halfuur op Instagram zat en vervolgens gehaast een cracker in mijn mond stopte, start ik nu de dag met een uur voor mezelf. In dit uur neem ik o.a. mijn doelen door, mediteer ik, lees ik 30 minuten uit een inspirerend boek én schrijf ik drie dingen op waar ik dankbaar voor ben.

An example!

Dit is een voorbeeld van een routine die je stap voor stap kunt inbouwen om meer energie, plezier en gezondheid te ervaren. Maar er zijn nog tal van andere opties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het eerste en laatste uur van de dag niet op je telefoon kijken
  • Je mail op bepaalde momenten van de dag sluiten
  • Een vast moment in de week creëren waarin je je (koel)kasten vult met verse onbewerkte producten
  • Minimaal 30 minuten per dag bewegen
  • Jezelf dagelijks drie complimenten geven

 Maar al deze opties hebben ook een nadeel: je kunt je er snel in verdwalen. Want waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat je ook daadwerkelijk nieuwe routines inbouwt (en dus niet na een week afhaakt)? En wat zijn de dingen die jij kunt aanpassen in je routine zonder dat je het jezelf te moeilijk maakt?

FullCharge!

Om ervoor te zorgen mensen deze vragen niet meer hebben, heb ik twee jaar geleden, samen met mijn broer Jordy, FullCharge opgericht. FullCharge is een programma dat je stap voor stap de regie teruggeeft over je geluk, gezondheid, gedachten, gevoelens en gedrag door het inbouwen van nieuwe gewenste routines/gewoontes en het doorbreken van oude ongewenste routines/gewoontes.

 

We hebben dit programma opgezet, omdat we te veel mensen om ons heen zien die hun leven laten leiden door negatieve gedachten, vermoeidheid en/of de meningen van anderen. Iets waar wij ons leven vijf jaar geleden ook door lieten leiden. We rennen continu van hot naar her, zonder dat we ons bewust zijn van wat we doen. En dat is logisch ook, want met alle ontwikkelingen van afgelopen jaren, is het extreem makkelijk om continu maar door te gaan als je er zelf geen rem op zet.

 

Toen wij ondervonden dat je met een aantal kleine veranderingen in je routines en gedrag, de regie weer terug kunt krijgen, wisten we dat we hier zoveel mogelijk mensen mee wilden helpen. Het leven is tenslotte te kort om er niet van te genieten.

 

Mocht je meer informatie willen over FullCharge, dan kan je altijd een kijkje nemen op onze website: www.fullcharge.nl

 

En verder......

Naast FullCharge ben ik ook dagelijks actief op mijn Instagram en schrijf ik af en toe blogs op mijn website www.estrellavantoor.com. Hier schrijf ik over mijn ontdekkingen en ervaringen tijdens mijn reis naar een leven vol energie, plezier en gezondheid. Ook geef ik er regelmatig tips en deel ik mijn huidige routines.

Daarnaast begeleid ik meiden met een eetstoornis of obsessie met eten. Dit heb ik in het verleden actief gedaan, inmiddels doe ik dit alleen nog op aanvraag. Ook ik moet tenslotte mijn tijd verdelen en balans houden in alles wat ik doe. Al zou ik het liefst iedereen helpen!

Je snapt het al, ik word heel gelukkig van het creëren van zoveel mogelijk levens waarin energie, plezier en gezondheid centraal staan. Want naar mijn idee is dat waar het in het leven omgaat. Lekker in je vel zitten, doen waar je blij van wordt, je omringen met mensen waar je blij van wordt én de gezondheid en energie hebben om dit allemaal te kunnen doen.

'' ik word heel gelukkig van het creëren van zoveel mogelijk levens waarin energie, plezier en gezondheid centraal staan '' 

Ik kan nog uren doorpraten over mijn liefde en passie voor energie, plezier en gezondheid, maar aan elke blog komt een einde…

Mocht je meer over mij, mijn routines, coaching, het FullCharge programma of iets anders willen weten: neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram (@estrellavtoor) of websites. Daar kan je een heleboel vinden. Mocht je daarna toch nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze maar al te graag via een persoonlijk berichtje op Instagram of een mailtje!

 

Liefs, Estrella

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.