Home » BY - Fleur Prins » Coaching | Hardlopen » Fleur en Jong talent » The story of @Isabellefeteris

The story of @Isabellefeteris

Gepubliceerd op 6 april 2020 om 09:01

Topsportmentaliteit

" Hoe ook jij meer motivatie, discipline en doorzettingsvermogen

krijgt om het maximale uit jezelf te halen ''

Het ontdekken van mijn mindset

Op dinsdag 1 november 2016 om 12:15 had ik mijn eerste Skypegesprek met een mindsetcoach. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en ze gaf aan dat je een gratis gesprek met haar kon aanvragen. Dit moest ik hebben! Ik trok mijn stoute schoenen aan en plande mijzelf diezelfde dag nog in voor een gesprek. Spannend… Maar Fuck it!  Met iemand Skypen die ik helemaal niet kende was out way of my comfortzone maar omdat ik haar al via Social Media volgde, voelde het toch een beetje vertrouwd. Op haar site gaf ze aan dat je met haar hulp 5, 10 of zelfs 20 kilo kon afvallen. Ook kon je weer zelfverzekerd worden, lekker in je vel zitten en een fit en gezond lijf krijgen. Dat sprak mij zeker aan! 

“It doesn’t matter how slow you go as long as you don’t stop”

Het skypegesprek

In het Skypegesprek leerde ik al snel dat het niet lag aan mijn eet of beweeg patroon – en die 5, 10 of zelf 20 kilo hoefde ik niet af te vallen. Ik was al kerngezond. Mijn lijf hoefde niet te veranderen. Ik moest mijn mindset veranderen om lekker in mijn vel te kunnen zitten en als persoon te kunnen groeien. Ik had allerlei ambities maar mijn perfectionisme en uitstelgedrag zaten mij gigantisch in de weg. Ook de negatieve stemmetjes in mijn hoofd en vastgeroeste overtuigingen zorgde ervoor dat ik het gevoel had stil te staan. Ik was mijn eigen grootste blokkade.

Een kwartje die viel...

  Het kwartje was gevallen; ik moest mijzelf richten op het ontwikkelen van een krachtige mindset. Toen is het balletje gaan rollen. Ik ben begonnen om een intensief 1-op-1 coachingstraject van 6 maanden te volgen. Na dit traject wist ik wat voor een verschil een krachtige mindset voor je kan maken.

  • Je zit weer lekker in je vel
  • Je loopt op de zaken voor in plaats van achter de feiten aan
  • Je hebt een betere relatie met je vrienden, familie en vriend(in)
  • Je trekt mensen aan die écht bij je passen
  • Je kunt genieten van zowel de grote als de kleine dingen
  • Je durft te vertrouwen op jezelf
  • Je hebt schijt aan de negatieve mening van anderen
  • Je hebt een balans gevonden tussen werken / sporten / ontspannen
  • Je hebt meer energie
  • Je kunt zoveel meer bereiken dan je denkt
  • Je doet dingen buiten je comfortzone die je eerst echt niet durfde
  • Je durft keuzes te maken ook al zijn dit lastige keuzes
  • Je kent jezelf beter en weet beter wat je wilt
  • Je hebt meer plezier in het leven
  • Je voelt je zo goed, onbeschrijfelijk.

  Mijn krachtige mindset toepassen in de praktijk 

  Met deze krachtige mindset wilde ik laten zien dat ik alles kon waar ik van droomde. Ik droomde ervan om bij de sterkste vrouwen van de wereld te horen. Iets meer dan een jaar na de coaching stond ik op het Europees en Wereldkampioenschap powerliften waar ik in totaal 5 medailles won waarvan zelfs 1 gouden medaille.  Ik had mijn dromen overtroffen. Dit was fantastisch! Dit wilde ik anderen ook geven. Met deze topsportmentaliteit is niet alleen alles mogelijk wat je droomt maar nog meer.  Ik heb er mijn missie van gemaakt expert te worden op dit gebied. Naast het volgen van seminars en het nemen van coaching heb ik ook veel boeken gelezen, podcasts geluisterd en met mensen gepraat over het onderwerp mindset. Alleen op deze manier kan ik mensen echt verder helpen door kennis en ervaring op te doen.

  ''Met deze topsportmentaliteit is niet alleen alles mogelijk wat je droomt maar nog meer''

  Mijn eigen ervaring delen door ondernemerschap

  Na mijn 2 grote powerliftwedstrijden ben ik voor mezelf begonnen om deze topsportmentaliteit door te geven. Nu heb ik mijn eigen bedrijf waar ik mensen 1-op-1, in groepen en online coach om het maximale uit henzelf te halen op allerlei vlakken. Ook zit ik in het team van de grootste internetondernemer van Nederland waarbij ik zijn klanten coach op het gebied van mindset, zodat zij beter gaan ondernemen en daarmee meer impact maken.  En ik merk dat we in Nederland enorm egoïstisch zijn als het gaat om delen van informatie. Het lijkt mega geheimzinnig want we zien dat mensen met coaching en seminars doorbraken krijgen en groeien. Wat gebeurt daar nou precies? Hier is weinig over bekend. Velen houden dit het liefst voor zichzelf. Het is een geheim. Ik merk dat ook veel mensen in mijn omgeving dit doen maar zo wordt de cirkel niet doorbroken! Het is zonde als al deze informatie in een soort geheime kluis blijft opgesloten. Ik wil delen! Ik wil jullie helpen!

  Doelen stellen voor jezelf @isabellefeteris

  15 stappen naar een krachtige mindset!

  “Once your mindset changes everything on the outside will change with it”

  Ik en powerliften

  Toen ik begon met powerliften, kwam er veel weerstand van mijn omgeving.

  • Word je niet te gespierd?
  • Is het niet slecht voor je?
  • Toen ik succes had met powerliften, kwam er opnieuw weerstand.
  • Zorg je wel dat het niet ten koste gaat van de andere dingen?
  • Doe je het wel op een eerlijke manier?
  • Toen ik begon met mijn eigen bedrijf kwam de weerstand weer.
  • Zou je niet gewoon veilig in loondienst gaan?
  • Kan je dat wel, mensen helpen, terwijl er zoveel concurrentie is?
  • Investeren in jezelf, zou je dat nou wel doen?

  NU

  Ik heb flink in mijzelf geïnvesteerd. Ik ben al een aantal jaren bezig met mindset en heb veel geld en tijd geïnvesteerd. Ik heb kennis opgedaan door coaching te volgen, seminars te volgen, boeken te lezen, podcasts te volgen, met experts over mindset te sparren en nog veel meer. Ook heb ik ervaring opgedaan door zelf aan de slag te gaan en door anderen te coachen. Ik heb een hele kennisbank aan waarde!

  In totaal heb ik al meer dan €40.000 op het gebied van coaching in mezelf geïnvesteerd. Voor sommigen een absurd bedrag.

  '' In totaal heb ik al meer dan €40.000 op het gebied van coaching in mezelf geïnvesteerd. Voor sommigen een absurd bedrag''.

  Aan de andere kant: Wat is je geluk en het behalen van je doelen je waard? Voor mij is het me alles waard en vandaag de dag betekent het dat ik een succesvol bedrijf heb waarbij ik locatie onafhankelijk kan reizen. Daarnaast sport ik er nog fanatiek naast, heb ik een sociaal leven, een fijne relatie, hobby’s en nog veel meer. Ik heb een aantal ballen gekozen die ik hoog wil houden, en weet die daardoor ook mega hoog te houden. Door een topsportmentaliteit te ontwikkelen, is er zoveel meer mogelijk dan je zelf ziet!

   

  Meer weten over het onderwerp? Neem eens een kijkje op mijn website:

  www.isabellefeteris.com of op mijn instagram @isabellefeteris

   

  bij deze: Isabelle Feteris! 


  «   »

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.