Home » BY - Fleur Prins » Coaching | Hardlopen » Fleur en Jong talent » PROJECT FLEUR X BLOGGERS

PROJECT FLEUR X BLOGGERS

Gepubliceerd op 15 februari 2020 om 17:48

We liken, delen, sharen, reageren en dit alles met Social media. Een belangrijke rol in 2020. Waarbij veel activiteiten er bijna afhankelijk van zijn. Betalen doen we via onze smartphone of Apple watch. Plannen doen we via onze telefoon of via een whatsapp berichtje en ons leven delen we op facebook, Instagram en Youtube. Het mag en kan allemaal. En we zijn hierdoor steeds ‘’ socialer ‘’. Maar is dat ook?

 

In het project: ‘’ FLEUR X BLOGGERS ‘’. Wil ik de rol van social media in het beeld zetten waarbij ik een aantal ondernemers ( zowel groot als klein) een podium geef. Waarbij ik jullie kennis laat maken met deze gedreven persoonlijkheden. Welke allemaal op zijn/haar positieve manier delen, liken en samenwerken via: Internet!  

 

inhoudelijk. De serie bestaat uit 10 weken waarbij elke week een andere gastschrijver ( blogger) aan het woord komt. Elk met een eigen verhaal, visie en persoonlijk doel. maar ook over ambities en zijn/haar persoonlijke drijfveer! De serie zal vooral gericht zijn op sport, lifestyle, positiviteit en zelf liefde. Waarbij elke schrijver openhartig zijn/haar verhaal deelt met jullie!  

GOAL. Het doel van dit project is samen delen! De positieve kanten van social media in het goeie daglicht zetten en vooral laten zien hoe tof het kan zijn. Als je soms denkt, ik ga er voor en begin! Ik hoop dat je met net zoveel passie en plezier als ik deze serie zal lezen. En ben voorafgaand al erg trots op dit project.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.