Home » BY - Fleur Prins » Coaching | Hardlopen » Fleur en Jong talent » The story of @Floris_fitfood

The story of @Floris_fitfood

Gepubliceerd op 23 maart 2020 om 12:20

Deze week weer een nieuwe week, een nieuwe blogger en een nieuw onderwerp! Floris. Ook wel bekend via Instagram en zijn enthousiasme over voeding/voeding. Velen zullen hem dus kennen onder de naam: @floris_fitfood. Floris schrijft artikelen over voeding, de industrie er om heen, sport/trainingsschema's en vooral de combi lekker en gezond eten. Want elke dag is zijn bord een feestje! Daarom Floris deze week aan het woord. 

@Floris_fitfood

Mijn naam is Floris, gek op eten, fanatiek krachtsporter en stiekem gek op gamen. Ik wil jou inspireren en motiveren om het beste in jezelf naar boven te halen door middel van de juiste voeding, sport en verschillende gedragslessen. Ik wil je laten zien dat gezond eten niet alleen maar sla betekent. Gezond eten is juist heel gevarieerd, smaakvol, maar vooral heel erg lekker. Naast gezond eten ben ik gek op sport. Met name fitness! Minimaal vijf keer in de week ben ik in de sportschool te vinden. Lekker al je energie eruit sporten en met ijzer gooien.

Een gezonde leefstijl, hoe pas ik dit toe?

Een gezonde leefstijl is niet zomaar wat eten preppen, gewichtheffen en multivitaminen slikken. Het is een leefstijl waarvan jij de rest van je leven de vruchten gaat plukken. Het geeft je zelfvertrouwen, kracht, energie, kennis en discipline. Buiten dat word je er ook gewoon heel erg gelukkig van! Ik ben lang geleden met Instagram begonnen, ongeveer 7 jaar, toen ik startte met de opleiding voeding en diëtiek. Destijds deed ik dit amateuristisch. Ik maakte foto’s van eten. Ik wilde graag aan mensen laten zien dat gezonde voeding heel erg leuk en lekker kan zijn. Ik wilde graag laten zien dat het leuk is om met gezonde voeding bezig te zijn. Toen is het balletje gaan rollen.

De weg naar Floris fitfood

In de begin fase postte ik alleen foto’s van voeding. In de loop der jaren is dit veranderd naar een leefstijl pagina, waarbij ik mijn kennis wil delen. Inmiddels plaats ik meerdere malen per week content, waarbij ik verwijs naar mijn  website. Ik bespreek verschillende thema’s op het gebied van voeding, sport een leefstijl. Naast mijn werk als (ja, hier komt die) influencer ben ik ook een trotse leefstijlcoach. Ik begeleid mensen naar een gezonde leefstijl. Hierbij staan de elementen gedrag, voeding en sport nauw met elkaar verbonden. Samen zoeken we hierin de juiste balans. Hier haal ik iedere dag zoveel energie uit. Niks leuker, mooier en dankbaarder dan mensen helpen om een gezonde leefstijl voor altijd op te bouwen.

De kern van Floris fitfood

Mijn ervaring voor groeien op Instagram

tip 1: Deel kennis. In mijn vakgebied (sport en voeding) zijn er meer grote Instagram kanalen. Overal zie je fitte mensen voorbij komen. Maar hoeveel van deze kanalen delen kennis? Persoonlijk probeer ik mezelf hier te onderscheiden van de rest. Ik doe mijn best om mijn volgers iets te bieden. Wanneer jij dit ook gaat doen weet ik zeker dat je kanaal zult groeien.

 

tip 2: Lekker jezelf blijven. Het is belangrijk dat mensen zien dat je eerlijk en oprecht bent. Wees jezelf en mensen zullen dit zien en (hopelijk) waarderen. Bovendien blijft het voor jezelf ook leuk om te blijven posten als je lekker jezelf kunt zijn.

 

Ik hoop dat jullie zo een beter beeld van mij hebben. Vonden jullie dit nou leuk, volg me dan even op Instagram!

Als jullie het niet leuk vonden mag dit natuurlijk ook.

 

Groetjes, Floris  

Website: https://www.florisfitfood.nl/wie-floris-fitfood

Instagram: Floris_Fitfood


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.