Home » BY - Fleur Prins » Persoonlijk | Fleur » Byfleurrprins.nl is een bedrijfje!

Byfleurrprins.nl is een bedrijfje!

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 17:20

Byfleurrprins.nl is een onderneming! Afgelopen maandag 17 augustus trok ik ( Fleur ) mijn stoute schoenen aan en ging naar de KVK. Namelijk voor het officieel maken van www.byfleurrprins.nl . dit betekent dat mijn website ( blog ) nu een eigen bedrijfje is en ik dus ook belasting mag gaan betalen als ‘ eigenaar ‘. Bij deze even een kleine update-blog, waarom byfleurrprins.nl een onderneming is geworden, wat mijn doelen gaan zijn & wat ik allemaal lekker ‘gewoon’ blijf doen. Veel lees plezier!

Een eigen bedrijfje?

Yes! Ongeveer een jaar geleden ( rond deze tijd ) maakte ik de stap naar een eigen blog. Waarbij www.byfleurrprins.nl en mijn Instagram account groeide tot een naam. En ook samenwerkingen, betalingen en een groter netwerk om de hoek kwamen kijken.

Doelen met www.byfleurrprins.nl ?

Byfleurrprins.nl is een persoonlijke blog, die ik als eigenaar wil laten groeien tot een platform voor een positieve mindset, coaching rondom sport/motivatie & meer. Daarom de inschrijving bij KVK waardoor ik ook andere diensten onder deze naam kan laten vallen ( neem als voorbeeld: personal training ). Mijn doel is het schrijversteam vergroten waardoor er in de toekomst dagelijks nieuwe artikelen gepost zullen worden, en hierdoor het netwerk van byfleurrprins.nl wordt vergroot. Met als hoofddoel, een platform maken voor jonge, gemotiveerde, sportieve maar vooral positieve ingestelde mensen die iets willen betekenen!

Wat blijf ik ( Fleur ) lekker doen?

Zoals nu, zal ik lekker dagelijks blijven posten op mijn IG en daarnaast ook 2 maal wekelijks zelf een blog schrijven. Met op de maandag een vaste blog van Nannique, Eline, Margreet of Crissy! Als je mij al langere tijd volgt weet je dat ik studeer ( en dit enige tijd kost ) maar dit combineer met mijn blog. Zo zal ik dus wel actief blijven, maar ook weer meer in de studie boeken te vinden zijn vanaf september. Wel is mijn doel het uitbreiden van mijn ‘team’ en zo, zoveel mogelijke jonge talenten een podium geven om te schrijven ( over wat dan ook ) !

 

Bij deze weer een kleine update voor nu. Liefs en een fijne donderdag,

Fleur


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.