Home » BY - Fleur Prins » Persoonlijk | Fleur » Het team van www.byfleurrprins.nl uitbreiden, nieuwe plannen en het belang van durven groeien - Fleur Prins

Het team van www.byfleurrprins.nl uitbreiden, nieuwe plannen en het belang van durven groeien - Fleur Prins

Gepubliceerd op 21 november 2020 om 18:51

Hoi hoi, welkom bij weer een nieuwe blog. Het is alweer eind november en de dagen vliegen naar mijn idee knetter hard voorbij. December staat voor de voordeur en het is nog maar de vraag of kerst / oud en nieuw allemaal wel door kan gaan. Het is een bijzonder jaar waarin we ons zelf maar al te hard tegen komen en zo ook beseffen hoe belangrijk kiezen voor jezelf is. We komen erachter hoe belangrijk samen zijn is, samenwerken en nog een heleboel andere dingen.  In augustus 2020 schreef ik mijn blognaam: www.byfleurrprins.nl  in bij de KVK en ben vanaf toen gaan ‘groeien’ als blog. Dit niet alleen maar MET een team: SAMEN. Hoe dit vorm heeft gekregen en welke ontwikkelingen dit voor komende tijd gaat betreffen lees je in aankomende blog. Lees je gezellig even mee?

Samen schrijven/delen.  

Afgelopen augustus 2020 schreef ik www.byfleurrprins.nl in bij de KVK ( een eigen onderneming: wat cool!). Een mijlpaal die ik als 20-jarige best cool vond, maar een ander mijlpaal is mijn TEAM van www.byfleurrprins.nl voor het platform @byfleurrprinstogether. ‘Maar Fleur, een team?’. Ja. Momenteel bestaat het team uit 7 enthousiaste meiden in de leeftijdscategorie 19-24 jaar. Waaronder enkele fanatieke hardlopers, vrouwen die wielrennen, krachtsporters etc. Ieder wat wils noem ik het maar. Maar ook jonge vrouwen die gemotiveerd raken door duurzaamheid, mode, mindset en more. Maar de vraag nogmaals: ‘Een team?’. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd ( en ook meer overtuigd geraakt ) dat iedereen iets of iemand nodig heeft. Dit kan zijn op het gebied van coaching ( mindset, sport, psycholoog, sociaal werker, etc. ) maar ook op het gebied van ondersteuning ( samenwerken, samen nadenken en zo elkaar ondersteunen ). Als je mij ( Fleur ) al langere tijd kent weet je dat ik studeer, veel sport en mijn blog ‘ernaast’ doe. Mijn blog is de afgelopen tijd veel is gegroeid als ‘platform’. Dus waarom geen ondersteunend team? Met een zelfde passie, doel en inspiratie om te groeien #growtogether. Bij deze mijn antwoord.

Het doel van een team.

Zoals ik in september al eens schreef is mijn doel het opzetten van een platform. Een platform waarbij de persoon: Fleur, niet meer centraal staat maar juist meedenkt, aanstuurt en inspireert. Het doel is namelijk een platform creëren / groot maken, waarbij ik ( persoonlijk ) de naam byfleurrprins.nl steeds minder toepasselijk vind worden en na wil gaan denken over een andere naam. Een pakkende naam die iets zegt, mensen iets laat voelen maar ook mensen verbind. Dan direct het antwoord waarom ik een team zo belangrijk vind: namelijk een team om samen te werken, samen te verbinden en zo ook samen een boodschap te delen #sharingtogether .

Waarom is groeien belangrijk?

Groeien. Een breed begrip wat meerdere betekenissen kent maar ik persoonlijk focus op persoonlijke ontwikkeling gekoppeld aan jouw denkgedrag. Persoonlijke groei vind ik het belangrijkste wat je kunt ontwikkelen als persoon en daarom een heel sterk punt als je ‘ver’ bent ontwikkelt (maar wanneer ben je ver ontwikkelt?). Persoonlijke groei koppel ik aan persoonlijkheid. Daarom is ieder zijn weg in groeien anders en zal de een daarom ook net wat vaker moeten vallen om vervolgens weer op te staan. Persoonlijke groei juich ik toe, vind ik enorm belangrijk gekoppeld aan intrinsieke motivatie. Wie ben jij als persoon, wat zijn je doelen en wat vind jij belangrijk. www.byfleurrprins.nl is daarom een platform gericht op groei. Groeit het platform in samenwerkingen, lezers, mogelijkheden en bereik zie ik dit als Statistische significantie groei ( groei in getallen ) die ik ook zeker niet als onbelangrijk zie. Maar het hoofddoel is en blijft: persoonlijke ontwikkeling ( groei ).

Nieuw.  

Nieuwe acties binnen byfleurrprins.nl . Naast de wekelijkse blogs zullen er namelijk nieuwe onderdelen op byfleurrprins.nl zichtbaar worden voor jou als lezer. Zo zal er op maandag/donderdag een vaste blog komen, op dinsdag een #quoteoftheweek, op woensdag een #breekdeweek ( waarin een nieuw onderwerp wordt aangekaart ) en op vrijdag een gastschrijver zal schrijven ( van sport tot psychologie tot duurzaamheid… het kan alle kanten op ).  www.byfleurrprins.nl is dus bezig met ontwikkelingen, ontwikkelingen jou laten verbinden en mogelijk steun geven ( als lezer ). Een ander onderdeel is ‘coaching/begeleiding’ een tak die nu ook binnen de verdiensten van byfleurrprins zal gaan vallen. Ik ( Fleur ) begeleid daarom vanaf oktober 2020 mensen rondom training ( sport/coaching ). Ben jij nu geïnteresseerd? Kijk dan op de pagina: https://www.byfleurrprins.nl/aanbod-coaching

 

Bij deze blog even een kleine update van mijn website, doelen en fantastische KRACHTIGE team. Ben jij nu geïnteresseerd in dit team neem dan een kijkje op: https://www.byfleurrprins.nl/theteam/schrijvers-van-byfleurrprins-nl . Of ben jij geïnteresseerd om mogelijk ook iets te betekenen voor www.byfleurrprins.nl ( uit passie ). Stuur dan een mailtje naar byfleurrprinswork@gmail.com . Tot bij de volgende.

 

 

Liefs,

Fleur @byfleurrprins.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.