Home » BY - Fleur Prins » Persoonlijk | Fleur » Een nieuwjaarswens van womenintouch.nl - the team

Een nieuwjaarswens van womenintouch.nl - the team

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 10:53

Een woordje van @byfleurrprins (hoofdredacteur)

Hallo lieve lezer(es), wat een jaar was het. Dat ‘hoor’, lees, zie en wordt overal anders nog wel zo’n tien keer benadrukt in de media. Om bijna gek van te worden kunnen we wel stellen (anders ik wel). Tweeduizend twintig was voor mij een jaar vol een jaar vol groei, ervaring, teleurstelling, onbekends, veel ‘corrie-talk’, veel nieuwe schrijvers, verhalen, mensen, connecties, mogelijkheden, dromen & ga zo maar door. 2020 is een jaar wat niet snel vergeten zal worden. Wat ik kwijt wil is dat ik TROTS ben. Trots, dankbaar, geliefd, vervuld, voldaan & ook met een lach terug kijk op 2020. Waarom? Omdat ik het mooiste heb mogen doen wat kan: een team vormen. Dit betekende mensen bij elkaar brengen, mensen hun verhaal heb kunnen laten vertellen, schrijven & ga zo maar door. Ik ben dankbaar voor iedereen die in www.byfleurrprins.nl en nu www.womenintouch.nl heeft gelooft vanaf stap een. Ik ben dankbaar voor jou als supporter, steuner & persoon. En wens jou en iedereen daarom de fijnste kerstdagen toe. Ook al is het even anders. Daarom al is tweeduizend twintig ondanks alle sh*t een top jaar geweest. Ik als schrijver, persoon, sporter, vriendin etc. heb mijzelf namelijk durven leren ontwikkelen als persoon. En dat is denk ik wel het allerbelangrijkste wat er is. Toch?

Verwachtingen voor tweeduizend eenentwintig.

Wat jij van www.womenintouch.nl in 2021 kunt verwachten is veel. Namelijk nog meer blogs vol dagelijkse inspiratie van sport tot duurzaamheid tot mindset. Maar ook mogelijk een podcast serie, e-books, nog meer toffe samenwerkingen en mogelijk ook wel een leuk product. Womenintouch.nl staat op de beginstreep van mooie toekomstdromen met de visie: ‘groei toejuichen op welke manier dan ook’. Groei is het kernwoord van www.womenintouch.nl. mede omdat dit een breed begrip is wat eigenlijk op iedereen van toepassing is. het maakt dus eigenlijk niet uit hoe je dit ziet of toepast. Iedereen kan groeien. Womenintouch.nl heeft als droom een platform te worden met mogelijk nieuwe connecties om zo tot een soort bedrijfje uit te groeien. Een bedrijfje wat trainingen, cursussen en events organiseert. Klinkt best cool toch? Gaat dit allemaal in 2021 al gebeuren, misschien twintig procent van al deze dromen. Maar www.womenintouch.nl is enorm enthousiast en leergierig naar de toekomst toe. zo ook naar tweeduizend eenentwintig.

Enkele leden van het team aan het woord 

Een woordje van @elinevenneman

Als ik iets belangrijk vind, is het wel orde en structuur. Ik vind het heerlijk om doelen te stellen, plannen te maken voor de toekomst en hier op een gestructureerde manier naar toe te werken. Maar tegelijkertijd heb ik afgelopen jaar meer dan ooit geleerd dat de meeste dingen uiteindelijk toch wel anders lopen dan gepland. Toen Fleur mij de vraag stelde om te delen wat de lezers van womenintouch.nl van mij kunnen verwachten aankomend jaar, sloeg ik dan ook een beetje dicht. Ik weet het namelijk even niet. Ik weet nu nog niet hoe mijn leven er volgend jaar uit gaat zien, wat me op dat moment bezig houdt, inspireert en waar ik over wil schrijven. En voor het eerst heb ik besloten dat dat he-le-maal oké is. Ik hoef het nu nog niet te weten. Ik laat 2021 lekker op mij afkomen en neem jullie daar uiteraard in mee! Dat kunnen jullie in ieder geval wél van mij verwachten 😊.

Een woordje van @its.abouthealth

Hi topper! Geef jezelf allereerst een grote schouderklop, want je hebt 2020 overleeft! Het jaar waarin de hele wereld op de kop stond, er veel van ons werd verwacht qua aanpassingen en onze flexibiliteit en doorzettingsvermogen op de proef werd gesteld. Je hebt het afgelopen jaar vast momenten gehad waarop je het eventjes niet meer zag zitten, maar hier sta je dan, fris om het nieuwe jaar te starten! Ik wens jou dan ook het allerbeste voor 2021. Mijn tip om dit jaar goed te starten? Schrijf alle positieve dingen/gebeurtenissen uit 2020 voor jezelf op en kijk vanuit daar wat je meeneemt naar 2021 en eventueel verder kunt verbeteren/ontwikkelen. Het stellen van doelen gaat van jouw jaar een top jaar maken! Verder hoop ik natuurlijk ook dat jij lekker blijft lezen op Womenintouch.nl. Ik zal in ieder geval in 2021 weer deel uit maken van het leuke, gezellige bloggersteam. En uiteraard kun je weer leuke blogs met tips op het gebied van voeding, sport en lifestyle van mij verwachten. Veel liefs en maak er een mooi jaar van!

Een woordje van @margreetluimstra

Wauw, wauw, wauw! Wat een jaar mensen. Dat kunnen we wel stellen. Niet het jaar wat wij allemaal hoopten, maar wel een jaar om jezelf te ontwikkelen, de aandacht eens echt bij jezelf te houden en meer! Afgelopen jaar en aankomend jaar schrijf ik daarom voornamelijk blogs over, zowel onze fysieke als mentale gesteldheid. Eigenlijk hetzelfde wat je van mij al afgelopen jaar kon verwachten bij www.womenintouch.nl ! En dan voornamelijk schrijven in en buiten de sport om ( waar ik enorm fan van ben). Mijn voornemen wat ik met jou wil delen is om van volgend jaar, een top jaar te maken met veel (persoonlijke) overwinningen! Liefs, Margreet

 

Een woordje van @evelineverhage

‘Wat een jaar’ een uitspraak die je waarschijnlijk al vaak hebt gehoord of gaat horen. En een uitspraak die natuurlijk voor zich spreekt. Het was een turbulent jaar. Veel dalen maar waarschijnlijk ook velen toppen. Ik kan jullie natuurlijk gaan vertellen wat alle dalen waren. Waar we allemaal al geweest zijn en wat we allemaal hebben doorstaan. Eerlijk gezegd vind ik dat een minder goed plan. Jij kent jouw dalen. Jij hebt ze doorstaan en jij hebt ze meegemaakt. Getrotseerd en al. Je bent er sterker door geworden en je hebt ervan geleerd. Het is dan niet aan mij om deze dalen weer naar boven te halen, noch die van mijzelf te bespreken. Waar naar mijn mening de focus op hoort te liggen zijn jouw toppen van 2020. De dingen die zorgde voor pure euforie. Want jij kan dit! Jij bent zo ontzettend sterk geweest om die toppen te creëren , vast te houden en niet te vergeten: om ervan te genieten. Want dat heb je verdiend! Wees trots op jezelf. 

 

Mijn top was by far het moment dat ik realiseerde dat er zo veel meer is dan sporten. Sporten is namelijk een van de waardes die ervoor heeft gezorgd dat ons team van womenintouch.nl bij elkaar heeft gebracht. Dat is onze passie. Desalniettemin kan een passie ook doorslaan in een obsessie. En dat is precies wat wij bij womenintouch.nl niet willen bereiken. Ik, als onderdeel van dit team, wil jou vooral heel graag meegeven dat het belangrijk om alles in balans te houden. Zeker in deze turbulente tijd ;). Mijn top wordt hopelijk jouw top. Lekker alles in balans. Met als prioriteit jezelf. Door de computer (of telefoon) heen zou ik graag met jou willen proosten. Op een mooi 2021 vol met balans!

Een woordje van @lau.loopschema

Hee!! Om 2020 achter ons te laten, lijkt het me een goed idee om ‘slechte gewoontes’ in 2021 vooral lekker anders doen. Niet met de nadruk op beter, gezonder, sportiever, sneller, slanker of productiever, maar met de nadruk op plezier, genieten, zelfontwikkeling en selfcare. Afgelopen maanden van tweeduizend eenentwintig schreef ik vol passie over bovenstaande onderwerpen. Mijn doel als schrijver van womenintouch.nl maar ook als persoon, is mij dan ook vooral focussen op het niet-prestatie gericht sportieve gezonde leven. Zonder al teveel regeltjes & mét een gezonde mindset. Zoals we hier in Limburg zeggen: ‘ne gooie roetsj! (aka fijne jaarwisseling). Liefs, Laurie

Een woordje van @beiconic.official

Hi lieve lezer! Ik wil je eerst even alvast een heel mooi, liefdevol en vooral gezond 2021 wensen! Dit jaar hebben we denk ik met z'n allen wel geleerd dat niets 100% zeker is en dat het ó zo belangrijk is om de lichtpuntjes te blijven zien in moeilijke tijden. Tijd met vrienden en familie is kostbaar en neem deze daarom ook zeker niet voor lief. In 2021 ben ik van plan om nog meer te genieten van de kleine momenten, dankbaar te zijn voor alles wat ik heb en te vertrouwen in iets wat men 'het lot' noemt. Ik geloof dat het universum een plannetje heeft voor ons allemaal, waar we beter, sterker en wijzer uitkomen. Wat jullie verder nog van mij kunnen verwachten voor Womenintouch.nl? Veel nieuwe tips & tricks over duurzaamheid natuurlijk!   Mijn grootste doel is mensen meer bewust te laten worden van de impact van bepaalde keuzes die we als mensen maken en wellicht voor alternatieven te kiezen. Bovendien hoop ik mijn bedrijfje Be Iconic nog verder te laten groeien in 2021! 

'To be continued'. Veel liefs, Evie


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.