Home » BY - Fleur Prins » Persoonlijk | Fleur » Een knoop doorhakken en je intuïtie volgen – Fleur Prins

Een knoop doorhakken en je intuïtie volgen – Fleur Prins

Gepubliceerd op 14 januari 2021 om 16:48

Om maar met de deur in huis te vallen heb ik (Fleur) een knoop doorgehakt deze donderdagochtend. Welke knoop? Na lang twijfelen en veel nadenken heb ik besloten als eigenaar van www.womenintouch.nl , te stoppen met het extra instaplatform @womenintouch.nl ! Dit betekent dus GEEN einde van blogs, samenwerkingen & andere bezigheden. Maar wel weer terug bij af, de volle focus op het enige social media kanaal @byfleurrprins, hoe ik ook met mijn blog www.byfleurrprins.nl ben begonnen in september tweeduizend negentien. In aankomende blog leg ik jou als lezer uit waarom, welke consequenties dit heeft en waarom het volgen van jouw persoonlijke intuïtie zo belangrijk is.

Waarom stoppen met een Instagram kanaal?

Afgelopen oktober ben ik begonnen met een tweede Instagram kanaal, een kanaal waarbij ik de foto’s van de schrijfsters kon delen waardoor ik mijn eigen identiteit (@byfleurrprins) niet veranderde in een pagina met foto’s van andere maar de ‘ik’ nog steeds op kon delen. Logisch leek mij, twee kanalen, lekker gescheiden van elkaar en handig voor het delen (overzicht was het woord). Een ding lukte mij niet wat mij wel met @byfleurrprins lukte en dat was het publiek van locatie A naar B werven en enthousiast maken. Dit vond ik jammer want hierdoor kregen de artikelen niet de aandacht die ze verdiende. Daarnaast merkte ik ook dat de kwaliteit, originaliteit, authenticiteit, inspiratie en enthousiasme belangrijke onderdelen vind minder terug zag en werd gewaardeerd zoals ze eerst werden. Mijn emmer vol ‘prestatiedruk’ liep voller en voller en het werd steeds minder (verhuizing, studie veranderingen, persoonlijke dingen en studie) ‘behapbaar’ voor mijzelf. Ik baalde hiervan en voelde alsof er aan alle kanten aan mij werd ‘getrokken’. Mijn emmer liep voller en voller en ik wilde bij alle ‘vorkjes’ een beetje ‘hooi’ doen. Hierdoor raffelde ik dingen onbewust meer af en ging dingen doen in haast. Het werden ‘moet’ dingen in plaats van ontspanning. Tijd en ruimte in mijn hoofd waren dus het probleem. Ik kon dus niet doen wat ik eigenlijk wilde doen, terwijl ik zoveel (mooie) ideeën heb (al zeg ik het zelf… haha!). Daarom bij deze het besluit om alleen nog @byfleurrprins op de gram te hebben. Voor komende periode betekent dit dus alleen aandacht voor dit kanaal. Waaronder focussen op ‘betere’ content en zo zal www.womenintouch.nl haar verdiende aandacht krijgen als web-blog/pagina.

Je intuïtie volgen.

Daarom mijn besluit bovenstaand met een kleine uitleg. Www.womenintouch.nl zal dus blijven bestaan, alleen zal ik vanaf nu alles weer vanaf mijn persoonlijke account delen. Womenintouch.nl is een platform met heel veel potentie alleen is tijd momenteel de grote ‘boosdoener’. Nieuwe ontwikkelingen gaan dus komen zoals beschreven in: https://www.womenintouch.nl/theteam/schrijvers-van-womenintouch-nl/atbyfleurrprins/updates/569285_een-nieuwjaarswens-van-womenintouch-nl-the-team . Maar het Instakanaal stopt. Mogelijk komt er ooit wat anders, dit gaan we zien. Soms maak je namelijk keuzes op basis van je persoonlijke intuïtie en dit is zo’n keus. De tip van ‘flip’ daarom vandaag: ‘volg je gevoel en geloof in wat je kunt en wil gaan doen’. Hopelijk blijven jullie nog net zo genieten als voorheen van de blogs op www.womenintouch.nl . Waarbij ik wel als ‘eigenaar’ afscheid neem van de lieve Eline Venneman en Sharon van Driel in het team. Wie weet tot in de toekomst. Ook voor hen geldt; ‘Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur weer open'. Dit is zo’n zelfde situatie. Ik ben benieuwd naar de toekomst.

Voor jou als lezer; ‘Blijf vooral lekker de artikelen lezen van www.womenintouch.nl . Met een team waar ik heel trots/dankbaar voor ben! ❤️ Een kleine update met voor mij ‘minder’ nieuws, maar soms is feedback/zelfreflectie heel belangrijk.

 

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.