Home » BY - Fleur Prins » Persoonlijk | Fleur » Mijn vijf hoogtepunten van mei 2021| Fleur Prins

Mijn vijf hoogtepunten van mei 2021| Fleur Prins

Gepubliceerd op 4 juni 2021 om 09:42

Hallo! Goeiemorgen, het is vrijdagochtend (nog) en het is alweer juni 2021. ‘Wat vliegt de tijd’, ‘as usually’. Bizar. Afgelopen maand was een maand van veel regen maar ook van een boel toffe momenten. Zo was ik in de maand mei weer een paar daagjes (los van elkaar) weg, kocht voor het eerst weer een paar toffe items (stopte met de #nobuychallenge) en deed daarnaast ook iets wat ik zelf wat spannend vond. Zo nam ik ontslag bij baan A en werd aangenomen op locatie B, waar ik heel veel nieuws mag gaan leren. Daarnaast staan de tentamens weer voor de ‘deur’ en ook de zomervakantie. Met nog momenteel geen concrete vakantieplannen, hoop ik aankomende zomer wel drie weken van Europa te mogen genieten. Zo had ik ook mijn laatste Corona-vaccinatie (Astrazeneca). Een boel wisselingen en spannende dingen. Lees je mee?

Een nieuwe baan! 

Zoals ik in februari al aangaf heb ik weer een nieuwe baan! Wow. Wat een veranderingen allemaal. Momenteel werk ik nog binnen de sport-branche (sportschool) en combineer dit al met mijn baantje als therapie-assistent binnen de revalidatie. En mag mij vanaf nu ook bewegingsagoog noemen op een andere revalidatiecentrum. Wow! Een ‘droompje’ die uitkomt, namelijk werken met mijn MBO-diploma naast mijn studie tot fysiotherapeut. Een en al ervaring. Vanaf halverwege juni 2021 zal ik daarom starten als bewegingsagoog, waar ik enorm naar uitkijk!

Hardlopen bij een vereniging 

Hardlopen is mijn passie, waar ik een boel energie uit haal met een hele dosis voldoening. Hardlopen maakt mij rustiger, laat mij meer genieten (in the moment), zorgt bij mij voor een stress-verlagend effect en maakt mij meer zelfverzekerd. Nu ik ongeveer twee á drie jaar voor mijzelf train vond ik het wel eens tijd, hulp te vragen bij een externe organisatie. En begon met wat ‘research’ naar verschillende atletiekverenigingen in Breda, al snel kwam ik terecht bij AV-sprint. Ik ben benieuwd wat ik hier allemaal ga leren op het gebied van hardlopen en vind het daarnaast ook ontzettend tof meer mensen uit de ‘hardloopwereld’ op deze manier te leren kennen! Zo zal ik aankomende zaterdag meedoen met een 3000M baanwedstrijd, wat voor mij ook de eerst keer ‘baanlopen’ zal gaan zijn. Een volledige 0-meting zoals je kunt begrijpen. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe hardloopavontuur.

Dubbel gevaccineerd! 

Door mijn werk in de zorg, stond ik eerder op de wachtlijst voor een prik voor het corona-vaccin. Zelf moest ik daar niet lang over nadenken en besloot, daarom zo snel mogelijk al een afspraak te maken. Daarom had ik eind februari mijn eerst vaccin al en afgelopen week (25 mei) mijn tweede. Van beide heb ik helaas wel wat ‘last’ gehad, als in; koorts, rilling en één slechte nachtrust, maar dat nemen we dan maar voor lief. Hoe dit in juli zal uitpakken, wat betreft; zomervakanties, reis-paspoorten of een QR-code, is denk ik voor vele van ons nog onduidelijk. Daarom is de kans waarschijnlijk groot dat ik en mijn vriend voor een last-minute vakantie gaan dit jaar. Hoe dit vorm zal geven is voor mij nog een en al onduidelijk. Ik ben benieuwd!

Terrassen die open zijn 

Het was even wachten voor ons allen, maar de horeca is weer open. In de maand mei heb ik hier al flink van genoten (ook tussen de buien door). Want wat is het heerlijk om weer in de middag ‘uit-lunchen’ te gaan of gewoon even een koffietje/biertje te doen. I LIKE. Hallo normaal leven, vooral nu de horeca weer tot 20:00 open is (en straks wat later) geeft dit een fijn gevoel. Zo heb ik ook door mijn verhuizing (januari 2021) nog minder ‘geproefd’ van het fijne stadsleven in Breda, en hoop ik hier aankomende tijd steeds meer van te kunnen genieten. Want Breda, ‘wat ben je mooi!’. Naast Breda was ik afgelopen weekend in Utrecht (ook een dikke aanrader), waar ik aan de grachten van Utrecht op het terras zat (hallo zevenentwintig graden!). Super tof om te zien hoe alle horecavoorzieningen voor open zijn en hen best doen. Op naar nog meer terrasjes.

De nieuwste stappers van Mizuno @hardloopshop testen 

Naast al dat genieten mocht ik ook het nieuwste paar van Mizuno Wave Rider 17 testen. Een schoen van Mizuno met een felgroen kleurtje, anti-pronerend en een stevige, heel-sock. Zo regende het heel wat af in mei, maar kwam de zon ook vaak genoeg eventjes langs, waardoor de vitamine-b alsnog mee kon worden opgepikt tijdens mijn loopjes. Zo ontving ik ook een hardloopkleding set van Hardloopshop, met de Mizuno DryAeroFlow Tank-top (women) en de Mizuno Alpha 4.5 (een hardloopshort). Beide fijn voor de zomerse dagen, gemaakt van een stofje wat niet schuurt. Ben jij al bekend met Mizuno? Neem anders een kijkje op de website van hardloopshop.nl met de producten van Mizuno! Met de code FLEUR10 ontvangen je volgers 10% korting op alle producten van Mizuno uit de collectie. Reden om een nieuw paar hardloopschoene en of kleren te kopen lijkt mij.. haha! 

Bij deze mijn vijf favorieten/nieuwtjes van de maand mei. Hoe was jouw maand? Heb jij ook een nieuw hoogtepunt? Fijne nieuwe maand.

Liefs,

Fleur


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.