Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Doen & beleven » Lunchspot @Spijsenijs.

Lunchspot @Spijsenijs.

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 10:20

Hallo. Welkom bij mijn eerste lunch review. Zoals je weet vind ik balans heel belangrijk en ben ik ook niet vies van een hapje buiten de deur eten. Een tijdje terug ging ik samen met mijn ( jarige ) zus lunchen bij de lunch/dinner room: Spijs en ijs in Rijen. Een pannenkoekenhuis waar ze allerlei soorten ( pizza achtige ) pannenkoeken hebben, broodjes in luxe mate uit serveren en je ook een lekker hapje avond kunt eten. Toen ik een tijd terug daar at, nam ik de: carpaccio pannenkoek. Klinkt misschien wat gek als je het hoort maar smaakte verrukkelijk. Bereid met verse ( huisgemaakte ) carpaccio, pijnboompitjes, rucola op een vers gebakken pannenkoek. Een kleine review lees je in deze blog. Veel lees plezier.

Spijs en ijs.

Wanneer je spijs en ijs intikt krijg je: pannenkoeken/ brasserie / ijssalon. Het ligt op de hoek van de Landelijke polders richting Dongen, Rijen en Tilburg ( redelijk groen ) aan een doorgaande weg. De parkeergelegenheid is goed en de opzet ( ook nu met corona ) is ruim. Een tijdje terug ging ik hier uitgebreid lunchen en was zeer verrast door het uitgebreide aanbod en heb enorm genoten.

De uitstraling van dit restaurant is landelijk, gezellig maar ook strak. Alle serveerde producten worden vers bereidt en het personeel komt vaak zat langs om te vragen of alles naar wens is. zelf was ik erg te spreken van dit plekje en kom zeker nog eens terug. Ook prijs/kwaliteit verhouding is goed waardoor je bijna onder betaalt voor wat je krijgt. Een flinke aanrader dus.

 

Mijn maaltijd.

Mijn bestelling was een carpaccio pannenkoek met rucola, tomaatjes en een lekkere dressing. Ik dronk hierbij een verse jus ( vers van de pers in een wijnglas geserveerd) en een cappuccino ( geserveerd met een kleine brownie en een dotje slagroom). Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Waarmee ik deze lunchspot een dikke 8 geef. Zeker een aanrader voor als je er ooit in de buurt bent.

Adres: Dongenseweg 40, 5121 PD Rijen.

Naam: Spijs en ijs.

 

Bij deze mijn eerste lunch review. Heb jij nog een goeie aanrader waar ik eens moet lunchen. Dan hoor ik dit graag terug.

Liefs, Fleur


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.