Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Doen & beleven » Breakfast / lunchspot @Baristacafebreda

Breakfast / lunchspot @Baristacafebreda

Gepubliceerd op 23 augustus 2020 om 08:03

Hoi hoi, leuk dat je alweer bij mijn tweede hotspot bent beland. Dit keer een breakfast, lunch, coffee spot in het super gezellige Breda ( gezellig met een zachte g). Samen met mijn zusje @trackingsrose bezocht ik dit super leuke plekje en bestelde hier het een en ander. Het was smullen, vers, genieten en daarnaast goed verzorgd. Bij deze een blog over mijn mening, wat ik exact bestelde en wat Barista café in Breda precies allemaal te bieden heeft.

Barista café – Breda.

Barista café in Breda bevindt zich pal in het centrum van Breda en is bijna niet te missen naast het hart van Breda ( ook een lunchroom in Breda). Het is een lunch en ochtend spot voor mensen die lactose vrij, plantaardig of gewoon lekker willen eten. Waarbij een vriendelijke service en versheid van producten voorop staat. Barista café begon als een concept in Alphen aan de Rijn in 2009 en groeide zo uit tot een keten met meer dan 20 vestigingen… hoe tof! Wat mij als ‘gast’ vooral aansprak was de gastvrijheid, de versheid van de voedingsproducten en de sfeer. Wanneer ik de sfeer zou omschrijven zou het relaxed, een thuis gevoel en toch een ‘Gast is koning’ feeling zijn. Waarbij JIJ persoonlijk wordt bediend met een uitgebreide keuze mogelijkheid op de menukaart. Inclusief unieke recepten.

Mijn bestelling.  

Toen ik op maandagochtend samen met mijn zusje langs ging bij de Barista bestelde wij beide ‘the small breakfast’ voor €4,50. Met een verse croissant, boter en jam. En daarbij de keus uit koffie, thee of een cappuchino. Een goeie prijs voor een vers product. Waarbij de koffie met verse koekjes geserveerd werd… heerlijk! Daarnaast bestelde Roos een Kaneelscone Met clotted cream en kersenjam en ikzelf een Carrot Cake Met zoete roomkaastopping, beide voor  €3.95. Vers gebakken, zoet en mooi opgediend. Beide waren wij zeer tevreden over de kwaliteit van de taartjes en de koffie. Ga ik dit een cijfer geven, kom ik al snel op een 8,5 terecht. Een echte aanrader dus als morning/ lunchspot. Maar ook leuk als coffee take-away!

 

Bij deze mijn persoonlijke review van de Barista Cafe in Breda. Een echte parel in het centrum van Breda naast het hart maar ook in het hart van Breda. Ben je ooit in de buurt, raad ik je dit plekje zeker aan. Hopelijk vond je dit weer leuk om te lezen.

 

Veel liefs,

Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.