Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Leefstijlproducten » Kaartjes winnen voor @Fitfair2019 en 2 dozen Barebells uitkiezen!

Kaartjes winnen voor @Fitfair2019 en 2 dozen Barebells uitkiezen!

Gepubliceerd op 26 november 2019 om 15:24

 Kaartjes winnen voor Fitfair 2019 & twee dozen Barebells uitkiezen!

FITFAIR 2019

Een van de grootste fitness, lifestyle events. Een event voor mensen die thuis zijn in de sport, een eigen business erin hebben of mensen zoals ik die werkzaam zijn binnen de fitness en heel erg geïnteresseerd zijn in alle technieken rondom fitness, sport, voeding etc. Als je me al langere tijd volgt weet je dat ik sporten top vind en ook meerdere keren in de week in de sportschool te vinden ben maar ook sinds kort werkzaam ben. Via een winactie van https://www.instagram.com/idavandekamer/?hl=nl won ik 2 tickets voor fitfair 2019 op 22&23 november 2019 en 2 dozen van Barebells! In deze blog vertel ik jullie mijn ervaring met Fitfair 2019. Ben je geïnteresseerd, lees dan lekker verder!

FITFAIR? Ook wel een mega sportevent. Fitfair is een event gericht op kennis/uitbreiding binnen de fitnessbranche maar ook de onderneming hier om heen. De vrijdag 22 november was gericht op sportschoolhouders, (personal)trainers en medewerkers in de fitnessbranche. De tweede dag ( waarbij ik aanwezig was) was gericht op een uitgebreid programma voor fitness professionals. Fitfair is event waarbij meerdere takken binnen de fitnessindustrie die samen een vormen. IK vond dit zelf heel interessant. 

WHAT TO DO? Fitfair is een groot event en breidt zich dus uit op meerdere gebieden. Beneden waren veel fitness snufjes aanwezig, nieuwste meetapparatuur, fitnessvoeding, revalidatietrainingsmaterialen maar ook sport accessoires zoals kleding werden er verkocht. Achterin werden verschillende sportwedstrijden gehouden. Boven werden verschillende groepslessen en lezingen gegeven over verschillende onderwerpen over een gezonde leefstijl en hoe je nu het beste iemand kunt trainen. Helaas had ik mijn sportkleding niet aan maar voor een volgende keer zeker een aanrader om deel te nemen aan was HITT lessen. 

SPORT STUFF.

- INBODY REVIEW. Tijdens dit event heb ik verschillende producten uitgetest. Ten eerste de Inbody 270. Een apparaat volledig gericht op BMI, vetpercentage, lichaamssamenstelling ( eiwitten, koolhydraten, vocht, suikerspiegel etc.) maar ook spierpercentage, gewicht en precieze metingen van lichaamsdelen. Zelf heb ik deze test gedaan waarbij ik een score van 90/100 behaalde, toch altijd leuk om terug te zien omdat het ook een confronterende werking kan hebben…. !

XBODY REVIEW. Daarnaast testte ik de XBody. Een pak dat vol elektrische spier stimulatie impulsen zit. Dit is een pak met dus: ‘elektrische werking’. Sounds scary maar werkt mega effectief! Onder het pak droeg je een soort yoga outfit. Met daaroverheen een nat pak wat bestond uit verschillende delen elk voor een andere spiergroep. Hierbij werden de quadriceps, hamstrings, gluteus spieren, abdominals, deltoideus, pectoralis en scapulaire spieren aangesproken.  Per spiergroep voerde ik ( en Ymke waarmee ik samen was) een oefening uit. Waarbij de weerstand verhoogt werd aan de hand van jouw persoonlijke fitheidsniveau. Dit waren 20 HELE effectieve minuten. Spierpijn was maandag nog sterk aanwezig. Dit komt mede omdat deze 20-minuten training gelijk staat aan 3-4 uur krachttraining. Is dat even leuk trainen : ).

 

AAN TE RADEN? Vond ik het waard? Hierop is mijn antwoord: YES. Ik vond het een heel interessant, actief en sociaal event. Wat mij het meest aansprak was de openheid, de sfeer en last but really simple: de sportiviteit. Het bruiste van fitheid, gezondheid. Waarbij een toekomst binnen de sport gericht is op korter maar effectiever trainen. Als laatst kon ik door mijn gewonnen kaarten twee dozen van de Barebells collectie proteïne repen uitzoeken. Dit vond ik natuurlijk helemaal niet erg… hierbij koos ik de white chocolate almond en de cookies & cream variant…. Lekker!  

 

Mijn ervaring met @fitfair2019 heb ik als zeer positief ervaren. Ben jij ook geweest of heb je een vraag  of tip ( ook mogelijk). Let me know. Tot bij de volgende.

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.