Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Leefstijlproducten » Mijn gepersonaliseerde 7Heuvelen poster! @Sprintshot.

Mijn gepersonaliseerde 7Heuvelen poster! @Sprintshot.

Gepubliceerd op 23 november 2019 om 18:04

Samenwerken met Sprintshot! 

Afgelopen zondag liep ik mijn eerste 7Heuvelen. Voor dit event werd ik voorafgaand benaderd door Britt & Pitu ( eigenaren van het super leuke en nog relatief jonge bedrijfje: Sprintshot!). Samen met het bedrijfje Sprintshot heb ik samen mogen werken waarbij ik een gepersonaliseerde poster heb ontvangen.  Mede door de 7Heuvelen ben ik in contact gekomen met dit leuke initiatief. Hoe dit in zijn werking gaat, mijn review over de poster en wat over Sprintshot vertel ik jullie in deze blog.

 

THE RESULT. Zoals je in mijn vorige blog(s) kon lezen heb ik deelgenomen aan de 7Heuvelen. Hierbij liep ik een pace van 4:50, een PR van 1.12.25 en heb ik enorm genoten van de omgeving, sfeer, mensen en mijn persoonlijke prestatie. Het event was naar mijn mening top, maar wat is er nu leuker dan je persoonlijke resultaat koppelen aan iets wat je kunt houden of op kunt hangen als een soort accessoire. Dit bedachten de eigenaren van het bedrijfje: Sprintshot. Een ervaring/experience koppelen aan een materialistische herinnering.

 

Sprintshot. Een bedrijfje opgericht door Britt & Pitu. Twee super sportieve eigenaren die leven voor sport, gezelligheid en beeldvorming. Door de Nijmeegse vierdaagse die zij samen liepen kwamen zij op het idee om aan een event/prestatie een mooie materialistische touch te koppelen. Dit in de vorm van een gepersonaliseerde poster waardoor je altijd herinnerd kan worden aan jouw eerste marathon, je beste PR of gewoon een event wat je heel leuk vond en daarom graag deze vorm wil geven. Toen ik het idee hoorde was ik direct enthousiast. Want hoe leuk is het om de route, je tijd, je pace en een persoonlijke foto als een soort kunstwerkje te hebben. Mede door hun idee raakte ik direct enthousiast.

HOW DOES IT WORK. 

Maar de tweede vraag: How to do! Sprintshot is dus nog relatief een jong bedrijfje wat zich vooral richt op grotere events maar ook kleine events kan koppelen aan een persoonlijke posters.  Zo kan het gekoppeld worden aan de NYM maar ook aan een kleinere run in jouw buurt! Door het opgeven van je tijd, naam, pace ( gemiddelde m/km), afstand en de event-naam kan sprintshot een persoonlijke poster ontwikkelen. Dit kan vervolgens ook weer in diverse grootte, kleuren etc. Je kan de poster dus volledig aan jouw persoonlijke eisen laten creëren. .

EXPERIENCE

Mijn ervaring met Sprintshot heb ik als zeer positief ervaren. Het is een gepersonaliseerde poster gekoppeld aan mijn prestatie. Een medaille is ook leuk maar dit vind ik net even anders en origineler. Natuurlijk krijgt de poster een mooi plekje op mijn kamertje! Ben je nu ook enthousiast of geïnteresseerd geraakt in dit mega leuke initiatief of heb je net als ik de 7Heuvelen gelopen en vind je het leuk om een zelfde variant te laten bedrukken. Neem dan snel een kijkje op https://www.sprintshot.com.

 

Heb je een vraag over de poster of over iets anders, stuur dan vooral een mailtje naar @sprintshot of (fjtprins@home.nl). Of stuur een berichtje via Instagram.

 

Liefs,

Fleur  


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.