Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Leefstijlproducten » Ambassadeur van een nieuw tof merk & de eerste, nieuwe producten uit mogen testen @Binkyprotein !

Ambassadeur van een nieuw tof merk & de eerste, nieuwe producten uit mogen testen @Binkyprotein !

Gepubliceerd op 1 mei 2020 om 12:07

Olaa! Leuk dat je weer bij een nieuwe blog bent beland. Een paar dagen geleden postte ik een fotootje op mijn Instagram, waarin ik vertelde de nieuwe ambassadeur te mogen zijn van www.binkyprotein.nl Super tof en leuk natuurlijk. BinkyProtein is een jong bedrijf wie zich richten op gezondheid, sportiviteit & positiviteit. En dit ook nog eens Vegan proberen te krijgen in sommige gevallen. Ik mocht wat producten testen en deed dit met alle enthousiasme. Waaronder een personalised Nike shirt, de nieuwe Binky Bottle ( RVS dubbelwandig) ! & een de nieuwste eiwitten. Namelijk de Pure Pea Isolate (Vegan variant) Biologische erwten isolaat. Mijn mening hierover lees je in deze blog. Veel lees plezier.

Waarom een samenwerking met BinkyProtein?

Wanneer je mij al enige tijd volgt zul je weten dat ik dus gericht ben op duurzame, natuurlijke & ‘’ gezonde ‘’ producten. Ik focus mij op producten met niet teveel ‘’ troep ‘’ en vind een goed product dus van belang. Maar wanneer is een product goed? Of wanneer is iets gezond. Het belangrijkste vind ik daarnaast een klik. Het gevoel dat een bedrijf vanuit beide partijen er het zelfde in staan. BinkyProtein is dus een jong bedrijf, een focus op sportiviteit, een mindset die in balans is & vooral veel positiviteit. Deze termen spraken mij enorm aan en gericht op de producten & toekomstplannen werd ik direct enthousiast. BinkyProtein richt zich dus op de amateur sporter maar ook op de professionele atleet. Herstel is belangrijk dus waarom niet via een duurzame, leuke & gezonde manier?

 

The Binky Bottle what is special about it?

De BinkyBottle is een drinkfles met een dubbelzijdige RVS laag. De Binky Bottle is een drinkfles die gemaakt is van RVS 304 zowel de fles als de dop zijn van dit materiaal vervaardigd. Het verschil tussen plastic en RVS, is dat RVS is gemaakt om hergebruikt te worden in tegendeel tot een plastic flesje. Denk bijvoorbeeld aan die bidon op lange termijn, niet echt een aangename geur. RVS is gericht op een duurzaam product. Een product wat goed is voor het milieu en ook voor de lange termijn gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de BPA ( Bisphenol A ) die vrijkomt op den duur bij een plastic flesje. Het voordeel aan RVS productie is dus geen BPA. BPA  ( Xeno-oestrogenen) is een stofje wat op oestrogeen lijkt. Het is dus een extra hormoon welke mee kan zorgen voor eventuele kanker ontwikkeling maar ook een disbalans in het hormonale stelsel kan veroorzaken. Niet iets waar je als man op wacht, die borstvorming… . Het voordeel aan de RVS fles is dus de minimale tot geen dosis van BPA en het langdurige gebruik ervan. Dit betekend wel goed schoonmaken. In de vaatwasser kan een RVS fles, alleen de kleur kan hierdoor veranderen. Anders gewoon even ‘’ old skool ‘’ afwassen met de hand! RVS zorgt dus niet voor de ‘’ thermo’’ functie maar is wel een goed ruilmiddel om een einde te maken aan alle plastic flesjes. Daarom de BinkyBottle! Voor een duurzamere, sportievere wereld. Ik ben enthousiast.

 

De Pure Pea Isolate Biologische erwten isolaat.

Een ander product wat ik mocht ‘’ voor ‘’ testen was de Pure Pea erwten isolaat. Klinkt gezond & is het ook. Het is een product gemaakt van puur erwteneiwit en je raadt het al…. Ook afkomstig van erwten! Het is een mooi vervangend product voor dierlijke eiwitbronnen en gericht op ‘’ vegans ‘’ een mooie oplossing. Een ander voordeel is de allergie vrije werking ervan. Voor bijvoorbeeld mensen met soja, gluten of lactose intolerantie. Het is dus een eiwit die een lichte werking heeft op de maag / darmen. En hierdoor sneller verteerbaar is. Een ander idee is het mixen met bijvoorbeeld wat rood fruit. Wat kan zorgen voor een zomerse smaak waardoor je direct wat vitamines binnen krijgt.

Korting shoppen & extra korting

Shoppen kan via www.binkyprotein.nl met de kortingscode:  byfleurr20 dit geeft recht op  20% Korting op het complete assortiment. Voor de introductie van de Pure Pea Isolate heeft Binky Protein een speciale kortingscode: 'binkysample'in het leven geroepen. Shop met deze korting  eenmalig 500 gram Pure Pea Isolate voor maar 17.99 ! Ga naar https://binkyprotein.nl/webshop/pure-pea-isolate-500gram/  Let op! Deze actie loopt tot 15-05-2020 en is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes.

Bij deze een blog over de nieuwste BinkyProtein producten! Een soort review waarbij ik kritisch keek naar het product & waarom ik samenwerk met dit merk. Ik hoop dat je het interessant vond en zie je graag bij een volgende blog.  Heb je vragen, stuur dan een berichtje!

 

Liefs,

Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.