Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Leefstijlproducten » Een jaar lang op avontuur @Soofdrinks ! Hoe tof.

Een jaar lang op avontuur @Soofdrinks ! Hoe tof.

Gepubliceerd op 24 mei 2020 om 17:50

Halloo! Welkom bij alweer een nieuwe blog op deze zondagmiddag!  Dit keer over mijn nieuwe, kleurrijke en superleuke samenwerking namelijk met Soof ! Waarom ik voor dit product koos, wat mijn verwachtingen zijn & wat jullie van mij kunnen verwachten lees je even kort door de bocht in deze blog. Veel lees plezier.

Soofdrinks.

Soof is een bedrijf opgericht door Nicole en Daan beide jarenlang al bekend in de voedingsindustrie met een groot hart voor een goed, natuurlijk en verantwoord product. Zelf zeggen ze: ‘ Zelf zagen wij dat de meeste ongezonde producten nog steeds de hardlopers zijn en hier willen wij verandering in brengen’. Aldus: Soof. Na 2,5 jaar mixen, testen, proeven en experimenteren kwamen zij tot een fruitachtige siroop gebaseerd op water, fruit, groenten, kruiden en dit zonder zoet / andere toegevoegde stoffen! Het doel is een duurzame, gezonde siroop. Met nu de nieuwe frisdrank ( sparkling ) blikjes welke een nieuwe toevoeging zijn aan de Soof collectie!

Motto: ‘ We geloven in eenvoud, transparantie en de kracht van de natuur’.

Waarom heb ik voor Soof gekozen?

Soof is zoals bovenstaand verteld een duurzaam, biologisch product wat bestaat uit puur natuur. Dit betekend geen zoet/kleur of andere gekke stoffen. Maar gewoon simpel maar o zo krachtig! Omdat ik zelf steeds vaker de afweging voor meer duurzaam probeer te maken werd ik direct enthousiast. Niet alleen om het product maar ook om het toffe team! Namelijk vol: enthousiasme, positiviteit en vooral de nieuwgierigheid van het team Soof naar innovatie. Met vele doelen voor de toekomst & ontwikkeling. Zelf ben ik ook nogal een aanpakker en vond het daarom een mooie keus! Ik ben heel benieuwd wat deze samenwerking mij en Soof gaat brengen.

Wat kun je van mij en Soof verwachten?

Wat ik aankomend jaar vooral ga doen is genieten, testen en soms een verhaaltje delen over mij en Soof. Om jullie als volgers mee te nemen in dit avontuur. En om andere te overtuigen van de kracht van natuur. Want wie wil er nu niks liever dan een gezond, lekker en sterk product? Wat ik zelf dus ga doen is soms een recept uit proberen, vertellen wat de siropen inhouden en hou jullie dus up-to-date! Ik ben heel benieuwd.

 

Neem vooral een kijkje op : https://soofdrinks.com/#five

 

 

Fijne zondagavond.

Liefs,

Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.