Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Leefstijlproducten » Mijn favoriete sportkleding merken - Its.about.health

Mijn favoriete sportkleding merken - Its.about.health

Gepubliceerd op 13 juli 2020 om 12:59

Sportmerken.

Iedere sporter, fanatiek of minder fanatiek, krijgt ermee te maken: de juiste sportkleding. Het blijft altijd een zoektocht. Welk merk past het best bij je? Welk merk past binnen je budget? In welk merk voel jij je comfortabel? En natuurlijk: in welk merk vind je het mooist? Sportkleding kopen is erg persoonlijk, maar vandaag deel ik graag mijn vijf favoriete merken met jullie! Voor ik naar de merken ga, wil ik eerst vertellen welke sporten ik doe. Want, iedere sport heeft andere producenten van sportkleding en iedere sport vraagt om andere essentials. Op dit moment zijn de sporten die ik beoefen bootcamp/HITT en wielrennen. Voorheen deed ik aan atletiek en hardlopen en omdat ik vanuit deze sporten ook favoriete merken heb ontdekt, neem ik deze sporten ook mee. 

 

Bovendien zit er in de merken geen rangorde, ik vind ze alle vijf gewoon erg prettig en ik wil ze graag met jullie delen. Al weet ik zeker dat jullie er al een paar kennen 😉

Iron Roots

Een jaar tot anderhalf jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Iron Roots en sindsdien ben ik helemaal verkocht. Het merk produceert natuurlijk sportkleding en werkt aan een wereld zonder plastic. Want wist jij dat er in heel veel sportkleding plastic zit en dat iedere keer dat jij de wasmachine met die items erin aanzet, er microplastic vrijkomt? Dat wist ik dus ook niet! Dit merk biedt daarop echt een oplossing en de shirts zijn geweldig. Bovendien zit er een stof in die zweetluchtjes voorkomt, handig tijdens die pittige workout! Op dit moment heb ik drie tops van het merk in de kast liggen en is mijn groene T-shirt mijn favoriet. Meer lezen over Iron Roots? Ik schreef er op mijn blog een review over!

Rogelli

Een ander merk dit ik ook nog niet zo lang ken, is Rogelli. Rogelli ken je wellicht van de fietskleding die het merk maakt, maar het merk heeft ook verschillende items voor hardlopen, zwemmen en fitness. Zelf heb ik mijn fietsshirt van het merk en naast het feit dat ik het shirt heel leuk vind, zit hij ook erg fijn. De fietskleding ademt tijdens het sporten, blijft goed zitten en blijft erg mooi in de was, een aanrader voor de fietsers onder ons dus!

Het windjack van Nike vind ik fijn voor het fietsen. Bovendien staat hij mooi bij mijn favoriete fietsshirt van Rogelli

Victoria’s Secret

Ja, Victoria’s Secret maakt echt niet alleen maar mooie lingerie. In mijn mening moet de sportkleding van het merk ook wat meer aandacht krijgen. De sportbh’s van het merk zijn namelijk The Best! Ze zitten goed, hebben verschillende pasvormen en maten, blijven mooi in de was en ze zijn gewoon heel erg mooi (helaas zijn die van mij uit oudere collecties en niet meer verkrijgbaar). Nu hebben we helaas geen officiële Victoria’s Secret winkel in Nederland. Gelukkig kun je wel op de site bestellen en wanneer je dit samen met een vriendin doet en dus een hoger bedrag hebt om af te rekenen, scheelt dat weer de verzending.

Nike

Ook in mijn lijstje kunnen de klassieke sportmerken niet ontbreken. Al vanaf vroeger ben ik fan van de kleding van Nike. Het merk blijft continu innoveren op het gebied van producten en design en dat maakt het merk nooit saai. Mijn tight van het merk heb ik nu al zo’n 3-4 jaar en hij ziet er nog uit als nieuw (helaas is deze ook uit de collectie), hetzelfde geldt voor mijn korte sportbroekje. Ook de shirtjes van het merk vond ik voor het hardlopen ideaal. Bovendien komen mijn sportschoenen van het merk en deze lopen als wolkjes. Het bekende windjack van het merk wilde ik zo graag en deze vind ik heel fijn voor het fietsen.

Adidas

Adidas en Nike, de keuze tussen deze twee merken blijft lastig. Ik ben gewoon fan van beide! Adidas heeft ook een goede kwaliteit en de shirtjes van het merk zitten geweldig. Ook de trainingsbroek is voor mij écht een musthave. Ik draag hem graan in de ochtend of avond voor op de bank of onderweg naar trainen als een korte broek op de fiets dan net te koud is.

 

Dit waren ze dan, mijn vijf favoriete sportmerken. Misschien helpt dit lijstje je om eens verder te kijken dan de huidige merken waar jij nu in sport of de Decathlon op de hoek. En vergeet niet: nieuwe sportkleding kan een échte motivatie boost zijn 😉

 

Liefs, Nannique

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.