Home » BY - Fleur Prins » Reviews | Leefstijlproducten » Een week lang Fré skincare producten gebruiken – Fleur Prins

Een week lang Fré skincare producten gebruiken – Fleur Prins

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 08:19

Fré skincare, ben jij al bekend met dit product? Toen ik in contact kwam met Fré werd ik direct razend enthousiast. Fré is namelijk een product wat voornamelijk vrouwen support en laat ik nou ook eens een vrouwen platform ‘ownen’ met het hoofddoel een vrouw zelfvertrouwen, ambitie en passie te laten voelen op welk gebied dan ook. En zo ook het merk: Fré Skincare. Afgelopen week kreeg ik dit toffe pakketje binnen met drie verschillende testproducten waaronder; ‘purify me (reinigingsproduct),  ‘protect me’ (een kleine zonnebrandcreme) en de ‘revive me’ ( een kleine huidbooster). In aankomende blog laat ik jou kennis maken met Fré skincare, vertel ik iets over het bedrijf, de producten (inhoudelijk) en vertel ik mijn persoonlijke mening. Lees je mee?

Jouw huid, jouw bescherming.

Je huid, jouw dikke vacht, het geen wat jou beschermt in warme en koude tijden en je beschermingslaag is tegen schrammen en blauwe plekken. Je huid is je gezicht, je buik maar ook je ledematen. Het beschermt je lichaam tegen allerlei diverse externe factoren, soms lief, soms hard en soms beschadigend. Je moet lief zijn voor je huid, dus waarom zou je hier ook niet in investeren? Je huid laat je namelijk stralen, ademen en laat je goed voelen. Je zult zo uit je hoofd vast wel een aantal huidproducten kennen, geparfumeerd, zonder parfum, ecologisch, duurzaam, verantwoord. Je zult er vast wel wat over gelezen hebben.

Maar waarom hecht ik waarde aan mijn huid?

Als sportende ‘vrouw, student, jonge meid (give it a name)’ doe ik veel. Ik sport graag en doe dit het allerliefst in de buitenlucht. Ik voel me hierdoor vrij. Maar waarom hecht ik toch zo’n waarde aan mijn huid? Ten eerste omdat mijn huid mijn aller grootste ‘orgaan’ is (ja een orgaan), ik onzuiverheden liever voor ben dan tegen moet gaan en hierdoor straal met een goede huid. Wat voor mij essentieel is, is een goede ochtend en avond routine speciaal voor mijn huid. Want vergeet jij wel eens die make-up laag na een wild feestje te verwijderen? Voor sommige mensen de grootste vijand maar zo belangrijk! Mijn huid laat mij dus stralen, genieten en beschermt mij. Om deze redenen hecht ik waarde aan mijn huid en zo ook Fré skincare.

Fré Skincare?

Fré is een bedrijf ontstaan uit een bewonderingsvisie specifiek gericht op actieve vrouwen. Hun hoofdmotivatie is het promoten van ‘authentieke schoonheid’ zoals zij zelf omschrijven; ‘in beweging’. Zo richten zij zich voornamelijk op de huidverzorgingsindustrie (huidproducten) waardoor je jezelf ‘fris’ voelt en hierdoor een positieve sociale waarden ervaart van jezelf, wat zij ook willen uitdrukken naar de buitenwereld. Fré is een merk wat zich richt op een inspannende vrouw, een vrouw die actief is in haar leven en zich niet wil laten drukken door ‘zweetdruppels’. Ze houden dus rekening met zweet en inspanning en voornamelijk met de gevolgen hiervan, bijvoorbeeld een drogere huid (schrale huid) wat Fré wil voorkomen. Fré zorgt namelijk voor een ademende huid die voor, tijdens en na activiteit verzorging wil. Het motto van Fré: ‘Geen enkele vrouw wil tenslotte dat haar gezicht lijdt ter wille van haar lichaam’. Toen ik de visie en missie van Fré las raakte ik enthousiast van hen motto en besloot ik deze samenwerking aan te gaan, ik raakte nieuwgierig naar het product en besloot deze productlijn uit te testen.

Met welke producten heb ik kennis gemaakt?

Afgelopen week had ik de luxe een kleine giftbox van Fré uit te testen. Op een rij waren dit de volgende producten. Ten eerste de Fré Purify me (reinigingsproduct). Purify me is een product wat zachtjes exfolieert en reinigt zonder vocht te verwijderen. Het is een product wat je huid als ware laat ‘ontstressen’, weer opnieuw laat hydrateren en weer terug in balans brengt. Zelfs na trainingen ( die ik zelf wel meerdere keren per week doe haha). Inhoudelijk zorgt deze reiniging door jojoba-parels voor hydratatie en herstel van de pH-balans, door het verwijderen van dode cellen, en onzuiverheden, waardoor een heldere en frisse huid ontstaat (reborn).

Als tweede product gebruikte ik daarna de huidbooster ook wel; Fré Revive me. Dit is een serum voor dagelijks gebruik gemaakt voor een huid die zweet. Inhoudelijk bevordert deze zalf een gezonde, energieke gloed, houdt de huid gehydrateerd en is gevoed met mineralen en vitamines. I like! Het fijne aan dit product vond ik het bestrijdingsmechanisme. Vooral nu met mondkapjes ( ja jongens, helaas wel ) heb ik meer last van droge plekjes rondom mijn neus en mond. Door het bestrijdingsmechanisme voorkomt dit product vroegtijdige veroudering, een droge huid, vermoeidheid van de huid. En geeft het product juist een natuurlijke regeneratie (veerkracht) aan de stamcellen van je huid waardoor je meer straalt.

Het product wat ik als laatst heb gebruikt was Fré Protect me. De naam zegt het al, een beschermingszalfje namelijk een zonnebrand crème. Door de defense Facial Moisturizer creëert deze crème een onzichtbaar ‘schild’ van bescherming. De Protect me crème van Fré beschikt over een hyperoallergene formule, speciaal ontworpen voor een huid die zweet, is niet-comedogeen en getest door oogartsen, zoals Fré stelt. Waardoor je poriën niet verstoppen en de ogen niet prikken. De zonnecrème beschikt over een waterbestendigheid van circa. 80 minuten en door SPF30 beschermt het je huid tegen schadelijke UVA-, UVB- en IRA-stralen van de zon, evenals de schadelijke effecten van zweet en omgevingsfactoren. Voornamelijk nu we steeds meer richting het voorjaar kruipen toch best fijn als sporter. 😊

Mijn persoonlijke mening.

Fré skincare vind ik een fijn product. Voorafgaand gezegd is dit geen betaalde samenwerking dus deel ik mijn pure mening met een kleine uitleg. Zelf heb ik een drogere huid waarbij ik vooral met inspanning en koude temperaturen (zoals nu) extra huidbescherming gebruik. Hiervoor gebruikte ik voornamelijk de Fré Revive me. Voorheen (en nog steeds) ben ik ook groot fan van Nivea. Maar kan ik stellen beide producten fijn te vinden (wat een groot positief iets is). Mede gericht op de missie/visie van Fré raakte ik enthousiast en besloot een blog te schrijven over dit nog onbekende product op Nederlandse markt. Gericht op verpakking/product uitstraling vind ik het product een vrouwelijke, schone, krachtige uitstraling hebben en dat speciaal voor een vrouw ontwikkelt. WAUW.  Daarom hen motto: ‘ Discover a world built especially for your active skin’. En zo is dat.

Een kleinigheidje voor jou.

Als laatst sluit ik af met een leuke bijkomstigheid en deel ik met jou een toffe kortingscode voor de 123FRÉ Starter Kit. Waarmee ik jou 25% korting mag geven, met de code: ‘FLEURP’. Veel test plezier mogelijk! Ben jij al bekend met dit product? Of ken jij een ander product? Fijne vrijdag.

 

Liefs,

Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Natascha
4 maanden geleden

Hi Fleur, ik zie dit product vaker voorbij komen bij mijn online yogateacher. En ik ben nieuwsgierig. Heb je de link van de website waar jouw kortingscode geldig is? Groetjes Natascha