Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #3 Vakantie vieren, weinig 'moeten' en verjaardagen vieren met familie/vrienden! - Fleur Prins

#3 Vakantie vieren, weinig 'moeten' en verjaardagen vieren met familie/vrienden! - Fleur Prins

Gepubliceerd op 13 juli 2020 om 12:59

Ola. Welkom bij mijn derde weekdagboek alweer. De vorige keer was ik nog druk bezig met mijn studie en was stress/druk zijn in een hoge mate aanwezig. Deze week was het tegenovergestelde, al propte ik mijn week toch weer lekker vol... maar dan met leuke dingen ( veel ontspanning ). Het is VAKANTIE, en o wat was ik hier aan toe ( net zoals vele van jullie gok ik.. !). Dit betekent in mijn geval WEL op vakantie gaan en dus ook vakantie voorbereidingen treffen ( shoppen..! ). Ondanks dit gekke jaar durven ik en mijn familie wel de stap richting Oostenrijk te zetten. En vertoeven wij ons daarom een tijdje rondom de bergen met hopelijk wat zon in in zomer 2020. Deze week stond dus bij mij in het teken van veel leuke dingen met daarom even een korte samenvatting van mijn week ( inclusief sport momenten). Lees je even mee?

maandag. 

Maandag begon ik vroeg. Namelijk om 8 uur in het zwembad. Ik deed een sport die ik voorheen veel vaker deed en zwom zo op de maandagochtend 1550m. Heel eerlijk best even wennen en ook best intensief als je het mij vraagt. Na mijn zwemavontuur bracht ik mijn middag door in Breda en kocht een aantal leuke setjes voor de zomer. Een leuke bijkomstigheid was de sale…. Shopt net wat leuker voor je portemonnee 😊. In de avond mocht ik weer les geven en gaf weer een uur bootcamp aan mijn sportieve deelnemers… zo leuk!!

dinsdag.

De dinsdag stond bij mij in het teken van een interval hardlooptraining en een wandeling rondom de Brabantse duinen. Waarbij ik in de ochtend 6K interval ( 3x9 min ) trainde. Best even pittig maar heel lekker. Daarna bracht ik een middagje door in de Loonse en Drunese duinen ( echt aan aanrader vanuit mij ) en s ’avonds coachte ik een vriend met het hardlopen, waarna ik de dag al kletsend afsloot.

woensdag/donderdag.

De woensdag vierde ik mijn zus haar 23e verjaardag al weer. Wat grappig is, is dat weinig mensen weten dat ik en Roos ( @trackingroos ) ook nog een zus hebben. Ik werkte wat uurtjes, lunchte bij @spijsenijs in Rijen  ( lunchspot waar ik nog een review over ga schrijven ) en vierde dit tot aan de avond bij haar thuis… genieten! De donderdag stond bij mij in het teken van rust: zaakjes op orde brengen, wasjes draaien, kamertje schoonmaken en als afsluiter een intensieve HIIT workout van @Larissavanmeerten. Ik koos de LEG/ABS workout van 35 minuten. Erg pittig als je het mij vraagt maar zeker leuk! Even op tijd slapen en dan weer opgeladen de volgende dag starten #balans.

vrijdag.

De vrijdag stapte ik al vroeg op de wielrenfiets samen met een vriendinnetje van mij en fietste zo een mooie 60 kilometer ronde richting Waalwijk, Vught en de ijzeren man. Droog hielden we het niet helemaal. In de avond werkte ik weer in de sportschool en begon zo mijn weekend.

weekend.

Weekend. Het weekend staat bij mij in het teken van ontspanning, familie/vrienden en het liefst ook wat sportmomentjes. Nu was sport minder aanwezig dit weekend ( wat ik dan toch jammer vind ) maar compenseerde dit door een kleine benentraining. De zaterdag reisde ik af naar het noorden van Nederland namelijk: Groningen met een ( ja hoor ) hele reis van totaal 6 uur ( heen en terug ). Ik zag mijn familie sinds lange tijd weer en had zo een volle dag. De zondag bestond bij mij weer uit wat werk, training geven ( en zelf meedoen) en als afsluiter: een zomers avondje in Tilburg. HEERLIJK. Samen met een vriendinnetje bracht ik eind middag / begin avond door in Tilburg. We aten een hapje Italiaans en sloten af met een cocktail bij de Shocobar.

Een volle week met sport, drankjes, gezelligheid, een aantal uurtjes werk en vooral VEEL vakantiemomentjes met weinig echte verplichtingen. Hoe vul jij je dagen in tijdens de vakantie? Alvast een fijne vakantie vanuit mij.

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.