Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #4 Vakantie inluiden in eigen land - Fleur Prins

#4 Vakantie inluiden in eigen land - Fleur Prins

Gepubliceerd op 19 juli 2020 om 18:58

Ola. Welkom bij mijn weekdagboek. Afgelopen week was een drukke week met weer een hoop afspraken, leuke dingen en wat sportmomenten. Ik liep voor het eerst sinds lange tijd weer 12 kilometer aan een stuk door, fietste wat rondjes en ben bezig met de voorbereidingen van mijn vakantie. Een beetje aan huis rommelen, blogjes tikken en leuke dingen doen maken mij allemaal heel gelukkig. Lees je weer even mee?

Monday en tuesday.. 

Afgelopen week begon ik met een fietsrit van 45 kilometer door de duinen. Ook wel mijn favoriete route. Wat ik merk is dat het steeds drukker en drukker begint te worden op de fietspaden en het dus ook vakantie is. Mensen ondernemen een hoop en blijven zo flink actief. Dit betekend in veel gevallen erop uit trekken en zelf doe ik gezellig mee. De maandagavond sloot ik af met een gezellig dinner van een vriendinnetje waarbij ook een aantal wijntjes van toepassing waren… gezellig! De dinsdag bestond bij mij uit uitslapen, mijn tas inpakken en een paar blogs schrijven. Het was een regenachtige dag. Zelf koos ik voor en rustdag. In de avond gaf ik een kidsbootcamp en werkte zo een paar uurtjes in de sportschool.

Woensdag.

Woensdag was ik vrij en begon de dag daarom met een 5K run en een lekker tempo.Ik tikte zo een pace aan van 4’35 [ per kilometer ], regelde daarna wat zaakjes voor de vakantie en ging sinds lange tijd weer naar de bibliotheek voor wat leesboeken. In de middag lunchte ik met een vriendinnetje bij Bolle Tilburg en dook daarna een paar winkels in. In de avond had ik een ontspannen avond, at een ijsje bij intermezzo en wandelde nog wat rond in het Spoorpark van Tilburg/ de heuvel. Zeker een aanrader als je hier nog nooit bent geweest.

Donderdag/vrijdag.

Donderdag stond bij mij in het teken van familie, werk en sport [ niet nieuw… ]. Het weer was niet super maar desondanks sprong ik op mijn wielrenfiets en reed een rondje van 30 kilometer rondom de Brabantse weilanden. Het was flink doortrappen op de fiets, want de druppels kwamen er goed uit. In de middag had ik een uitgebreide familie brunch en s ’avonds was ik weer op mijn werk te vinden. De vrijdag zag er niet heel anders uit. Hierbij koos ik voor een 12K run sinds lange, lange tijd…. Zo tof. En liep deze met een fijn tempo van 4’56 als pace. Gericht op mijn hartslag betekent dit werk aan de winkel [ training ] maar toch ben ik erg blij dat mijn lichaam weer meer aan kan.

Weekend.

Het weekend betekende deze week inpak voorbereidingen, gezelligheid en een beetje sport. Op de zaterdag betekende dit wat voorbereidingen voor mijn reis en s'middags dook ik gezellig de stad in. Ik pakte hierdoor een kleine 'Tilburgse kermis ervaring' mee en zat zo op 65 meter hoogte. Druk was het wel.... . In de avond dook in het terras nog even op en had zo een gezellige avond bij het Taphuys in Tilburg! Een heerlijke zaterdag als je het mij vraagt. De zondag stond in het teken van sport: een 5K run en een middagje kajakken….  bij de Biesbosch. Zo leuk.

In de avond was het dan zover… VACAY. Aankomende weken zal ik wel blogs delen maar minder actief zijn. Mijn avonturen kunnen jullie volgen via mijn Instagram op @byfleurrprins. Bij deze weer mijn weekdagboek. Fijne zondagavond.

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.