Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #6 Honderd zestig K fietsen, omslag in weer & zomervakantie 'nog' vieren met vrienden/familie - Fleur Prins

#6 Honderd zestig K fietsen, omslag in weer & zomervakantie 'nog' vieren met vrienden/familie - Fleur Prins

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 09:14

Ola. Leuk dat je weer bij mijn weekdagboek bent beland. Het werd weer eens tijd voor een weekdagboek. Mijn laatste week vakantie ging deze week echt in, wat betekend nog even genieten van wat extra vrije tijd, meer creativiteit ruimte geven, een aantal kilometers op de fietsteller en vooral soms even oké zijn met minder doen ( en uitslapen.. ja ik ben wel een ochtendmens!). Daarom even een kleine samenvatting van mijn weekje, lees je even mee?

Monday!

De maandagmorgen begon ik met een rit van tweeënzestig kilometer. Dit keer niet een bekende rit maar nieuw terrein, namelijk richting Den Bosch via Hilvarenbeek en Berkel-Enschot. Met een terug-route via Vught, Waalwijk en de Loons en Drunese duinen. Een wel bekender deel voor mij. Tussendoor was er wat regen, wind en minimale zonneschijn. Maar dit mocht de pret niet bederven. S ’avonds had ik ( met een klein groepje, wel corona proof ) een gezellige avond met wat vrienden, waarbij een barbecue op de planning stond met een paar wijntjes…! #balans.  

Dinsdag.

Dinsdagmorgen begon ik met een ochtend werken. Dit keer voor allerlei projecten, waaronder de opzet ( en het idee ) van mijn e-book, een gastblog schrijven voor https://www.vrouweninsport.nl/ ( blog link: https://www.vrouweninsport.nl/2020/08/26/fleur-prins/ ) en een cocktailrecepten blog van het toffe product https://soofdrinks.com/ . verder stond een lading mailtjes en wat niksen op de planning voor de namiddag. In de avond trok ik mijn sportoutfitje weer aan en liep nog even een stukje hard. Dit werden zes en een halve kilometer op een rustig tempo ( 5’10). In de avond legde ik daarna mijn benen omhoog en had zo een fijne avond.  

 

E-book plannen!

Gericht op mijn e-book: www.byfleurrprins.nl wil uitbreiden als platform! Byfleurrprins.nl als platform?!

 

Een platform klinkt misschien wat groot, maar is wel mijn doel. Een platform waar ruimte is voor iedereen, creativiteit, doorzettingsvermogen, positiviteit en…. Sportiviteit! Byfleurrprins.nl richt zich op een gezonde, leuke leefstijl die in balans is. Want zoals iedereen zegt: “ balance is the key’’. En zo is dat. Byfleurrprins.nl bestaat nu uit een team van 6 enthousiaste schrijfsters in de leeftijd 18-26. Deze dames schrijven elke maand een artikel zelf uitgekozen waarover. Het doel is in de toekomst dagelijks een blog posten, waarbij byfleurrprins.nl niet meer om Fleur draait maar meer om de boodschap ervan: samen positiviteit delen in een gezonde, sportieve wereld waarbij balans op 1 staat. Want hoeveel mensen kampen nu met overprikkeling, waarbij de maatschappij TE snel ontwikkelt en je maar  mee moet kunnen gaan? En dan heb ik het nog niet over corona gehad.. . Byfleurrprins.nl moet herkenning, eerlijkheid en vertrouwen uiten. Waardoor artikelen fijn te lezen zijn en ze ook als ‘’ Steun’’ worden ervaren, in tijden dat jij dat als lezer soms mist van de buitenwereld ( social media is ook mooi ). 

Verder verloop van de week.

De woensdagochtend startte ik rustig op met familie, waarna ik me klaar maakte voor een nieuwe wielrenrit. Dit keer richting Baarle-Nassau via het welbekende Bels lijntje ( voor de Brabanders onder de lezers van www.byfleurrprins.nl ) met veel windstoten, wind van voren en vooral geen wind mee… pittig! Eenmaal 23 kilometer verder verwende wij ons met een pannenkoek uit Baarle-Nassau. Na weer goed op te laden te zijn begonnen we aan de route terug. Dit keer meer bekend, langs Chaam, Alphen, Rijen en uiteindelijk terug via de weilanden naar Tilburg. Het was een regenachtige,  winderige rit met krachtige windstoten. Maar alsnog een fijne rit. In de avond at ik een hapje bij mijn zus met familie in het Italiaanse thema: lasagne en tiramisu… lekker!

De dag erop: donderdag stond bij mij in het teken van familie en vrienden. Waarbij ik en mijn familie thuis een high tea hadden georganiseerd inclusief poffertjes, broodjes met smeersels, pannenkoekjes, scones and more! In de namiddag sprong ik voor wat beweging op de fietst en genoot in het spoorpark bij het T-huis en kletste zo even bij met een vriend.

Weekend.

De vrijdagochtend begon ik met een 10 kilometer run. Gericht op mijn vorige blessure ( jumpersknee ) probeer ik mijn hardlooptrainingen naast belasting niveau goed te peilen. Dit betekend luisteren, hardlooprust nemen en trainen wanneer het goed en fijn voelt. De training verliep goed met een pace van 4’50. In de middag schreef ik wat voor mijn e-book, had even een knipbeurt voor mijn haar en werkte in de avond wat uurtjes op mijn werk.

De zaterdagochtend begon ik met het editten van mijn IGTV van mijn zomervakantie. Een serie aan beelden die ik tijdens mijn vakantie had gemaakt in Oostenrijk.. direct weer heimwee wel…. zo mooi die omgeving! De middag stond bij mij in het teken van fietsen en bloggen. Waarbij ik een rit maakte richting de weilanden van een kleine 35 kilometer ( tempo 27km/u) en de rest van de middag weekend vierde zoals het soms hoort: niksen. S ‘avonds dook ik Tilburg nog even in, waar ik nog even borrelde met wat vrienden. Hiermee sluit ik ook direct mijn weekdagboek af. Sport jij ook lekker door met dit herfstachtige weer? Of hoop jij toch nog even op een paar dagen heet weer? Tot bij mijn volgende weekdagboek.

 

Liefs, Fleur  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.