Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #7 Weer beginnen met school, rondrijden met eco-duurzame scooters & weer lekker trainen! - Fleur Prins

#7 Weer beginnen met school, rondrijden met eco-duurzame scooters & weer lekker trainen! - Fleur Prins

Gepubliceerd op 6 september 2020 om 17:58

Ola. Leuk dat je weer bij een nieuwe blog bent beland. Afgelopen week was mijn allereerste schoolweek en dit kwam goed binnen. Nieuwe prikkels, nieuwe informatie, weer eindelijk na een half jaar fysiek les en ga zo nog maar even door. Het was even wennen, maar ondanks al dit was ik ook buiten te vinden. Zo fietste ik naar Baarle-Nassau, liep weer twee fijne duurloopjes en werkte tussendoor ook nog enkele uurtjes. In dit weekdagboek neem ik jullie weer gezellig mee. Lees je even mee?

De week beginnen.

Maandag begint de week zoals altijd, waarbij er bij mij enkele schoolactiviteiten weer op de planning stonden. Dit betekende voor mij een ochtendje inkomen met een planning maken, lesvoorbereidingen en s’avonds een aantal uurtjes werken. Tussendoor liep ik deze maandag nog een snelle 4 kilometer tempo run waarna ik nog mijn small group training gaf. De dinsdag startte ik na een ½ jaar online les eindelijk weer op locatie! Zoals vele van jullie weten volg ik de opleiding tot fysiotherapeut, waarbij praktijk best een veeleisend onderwerp is..! Het voelde gek om weer op school te zijn en ook de maatregelen moesten natuurlijk genomen worden. Waaronder: goeie handhygiëne en mondkapjes binnen de 1,5M regeling. S ’middags fietste ik er even 50 kilometer op los. Waarbij ik richting Baarle-Nassau fietste met een omweg langs Chaam, Gilze, Rijen terug in Tilburg. Best lekker in afwisseling met dat studeren.

breek de week. 

De woensdag stond bij mij weer in het teken van zelfstudie op thuis locatie. Tussendoor had ik nog familie time  met een uitgebreidde lunch. S ’avonds nam ik de tijd voor een filmpje en had zo een ontspannen afsluiting van de woensdag. Toch lekker om de week te breken.

De donderdag begon ik eindelijk weer met een 12 kilometer run, het was wat regenachtig, het weer kon/mocht beter maar de hoeveelheid zuurstof in de lucht was super. Persoonlijk vind ik hardlopen met regen niet heel erg gezien je hierdoor een veel grotere zuurstofcapaciteit ervaart en minder snel een benauwd gevoel ervaart. Ik liep een rustig tempo met een pace rond de 4’55 en was daarmee erg tevreden over mijn run. In de middag was het weer tijd voor fysiek les en s’ avonds werkte ik wat aan mijn blog.

@Gosharing

Vrijdag ( weekend vibes ). De vrijdag begon ik weer studerend op thuislocatie waarna er voor mij een hele leuke middag op de planning stond. Namelijk een toffe samenwerking met https://go-sharing.nl/ . Deze middag sprong ik daarom op de e-scooter ( binnen de omgeving van Tilburg ) en reed zo een rondje door Tilburg en omgeving langs Hilvarenbeek samen met mijn zus!  Het E-scooter systeem werkt als volgt. 

 

  • Je logt in op de GO-sharing app en zet een tegoed op jouw account.
  • Je zoekt een scooter in jouw buurt ( wel een grote stad )
  • Connect de scooter met jouw account online
  • Rijden maar!

 

Het leuke aan GO-sharing vind ik het wisselsysteem, waardoor je met gemak op een andere scooter springt met jouw unieke account! Met als groot pluspunt, dat je altijd wel ergens in omgeving Tilburg kunt rijden. Super tof natuurlijk als je een dagje in een nieuwe omgeving bent om zo toch even de omgeving anders te verkennen. En net even sneller + duurzamer! Vrijdagavond stond bij mij in het teken van werk waarmee ik ook de vrijdag afsloot.

Saturday & sunday.

De zaterdagochtend begon bij mij al werkend  achter de laptop. Waarna ik mijn hardloopschoenen aan trok en zo een fijne kilometer 10 run liep. Dit keer met doel: een lagere hartslag.

 

Gericht op hardlopen krijg ik ( Fleur ) vaak de vraag hoe ik dit aanpak, hoe ik train en vooral waarom! Daarom zal over dit onderwerp: mijn hardlooptraining, nog een uitgebreide blog volgen. Ook het onderwerp: duurzaamheid, zal binnekort steeds meer op www.byfleurrprins.nl centraal staan ( informatie hierover volgt).

 

Doordat ik dus met een 'lagere' intensiteit trainde was ik daarna ook minder moe. Daarom sprong ik op de zaterdagmiddag op de ( normale ) fiets en had zo nog een middagje Tilburg. Waaronder shoppen en het terras verkennen..! De zondagochtend begon bij mij nogmaals met werk ( je moet iets.. haha ). Waarna ik een middagje bezig was met mijn 21-dinner voorbereidingen. Zondag dit maal geen sport, gezien ik andere prioriteiten had... ! De zondagavond staat bij mij in het teken van een hapje buiten de deur en hiermee sluit ik ook mijn weekdagboek af! Hoe was jouw week? 

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.