Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #8 Mijn favoriete momentjes van afgelopen twee weken & hoe ga ik om met de tweede corona golf? @byfleurrprins

#8 Mijn favoriete momentjes van afgelopen twee weken & hoe ga ik om met de tweede corona golf? @byfleurrprins

Gepubliceerd op 19 oktober 2020 om 16:21

Hallo! Het was even een tijdje stil voor mij maar ik ben weer terug met een nieuw weekdagboek met mijn  ‘ hoogtepunten ‘ van afgelopen TWEE weken ( dit keer twee weken in een ).  Ik geef jullie weer even een kijkje in mijn leven ( ook hoe ik hiermee omga i.v.m. corona ). Fijne maandag alvast.

Omgaan met de tweede coronagolf.

Hé hé, iedereen om je heen zegt hetzelfde waarschijnlijk; ‘ ik ben er zo klaar mee, maar corona niet met jou ‘. Dit zelfde gevoel ervaar ik ook, maar er tegen vechten werkt niet. Daarom betekent dit nog steeds aanpassen, denken in oplossingen en proberen flexibel / open minded te blijven. Persoonlijk probeer ik daarom de ‘juiste’ afwegingen te maken met activiteiten plannen in deze tijd. Met de volgende gedachtegang: voel ik mij ergens goed bij en weet ik dat dit ‘mag’ dan doe ik het wel. Voorbeelden zijn naar de bioscoop gaan, mijn wekelijkse rondjes hardlopen, afspreken met mensen in kleine getallen ( en ook een beetje dezelfde cirkel mensen ) en studeren ( waarbij ik met het OV moet reizen ). Ik mag dus nog steeds naar school waar ik heel dankbaar voor ben. Andere dingen die ik momenteel probeer te vermijden zijn de stad ( om te shoppen ), dingen te doen om maar ‘iets’ te doen ( nee ik verveel me niet, dus taken genoeg rondom huis ) en positief blijven. Dit betekent het proberen vermijden van negativiteit en kijken naar wat er wel haalbaar is.

Favorieten.

Mijn favorieten van afgelopen twee weken. Afgelopen weken staat mijn hoofd meer gericht op studeren, sporten en rust nemen. Ik schepte de laatste tijd ( met regelmaat ) net iets teveel op mijn vork waardoor mijn lichaam/geest zeiden: ‘pas op de plaats’. Daarom stel ik bewuster prioriteiten ( groot leerproces ) en probeer ook meer te genieten. Daarom even mijn ‘six favorites’ op een rij. 

#1 Mijn deelname aan de NN Running day @SingelloopUtrecht.

Op zondag 11 oktober ( 11-10-20) deed ik namelijk mee aan de Utrechtse ( virtuele ) 10K singelloop waar ik een nieuw persoonlijke record zowel op de 10 als 5 kilometer liep. Het was een gratis event waarbij je middels je telefoon/oortjes toegejuicht werd om een zo goed mogelijke tijd voor jezelf neer te zetten. Ik liep deze singelloop ( vanuit mijn eigen deur ) in 44 min en 33 seconden. Een nieuw record werd door mijzelf neergezet, onder het motto: ‘ik zie wel hoe het gaat’. #geluksmomentje

 

#2 Mijn nieuwe polaroid foto’s in samenwerking met fotofabriek.nl.

Ook mocht ik laatst een samenwerking doen met www.fotofabriek.nl waar ik 8 polaroid ( retro ) foto’s mocht uitzoeken. Leuk voor boven je bed, in je agenda of in een fotolijstje. Ik schreef hier een blog over ( ) en deelde een post hierover. Daarom ben ik super blij dat ik dit soort samenwerkingen kan /mag doen.

#3 Mijn hardlooprondjes van afgelopen twee weken.

Afgelopen weken loop ik eigenlijk alweer sinds van ouds. Ik loop weer op tempo, wissel ook af met rustige duurloopjes maar doe ook enkele interval trainingen. Een ander nieuw iets is het geven van hardlooptraining, wat ik met mega veel plezier doe ( en dan ook direct zelf train ).

#4 Het ontvangen van een nieuw pakket van @Soofdrinks .

Zoals vele van jullie weten mag ik mij sinds een paar maanden al ambassadeur van het merk : Soofdrinks noemen. Een lekker ranja bedrijf wat zich richt op pure, natuurlijke en gezonde smaken. Ik ontving weer een flink pakket met een grote voorraad aan flessen ranja maar ook blikjes Soof Sparkling ( voor de afwisseling ). Ook hiervoor klap ik dagelijks in mijn handen dat ik dit mag doen.

#5 Het herpakken van de sport fitness.

Afgelopen week ben ik weer begonnen met het herpakken van de sport: fitness. Iets wat ik voor corona tijd veel deed, maar sinds ‘corona’ ben gaan minderen en eigenlijk heel jammer vond. Nu richt ik mij meer op het hardlopen en ben ik een zomerwielrenster  maar probeer ook coördinatie, stabiliteit en spierkracht te trainen in de sportschool. Wat ik minimaal 1 a 2 keer weer in de week wil oppakken!

#6 Mijn nieuwe hardloopschoenen.

Als je mij volgt via IG weet je dat ik veel rondjes loop en mijn favoriete hardloopmerk Asics is! Ik bestelde daarom ( voor een prikkie ) nieuwe Asics Cumulus 20 voor het herfst/winterseizoen ( nu mijn witte Nikes nogal snel vies worden met dit weertje ). Waarop ik afgelopen week mijn eerste duurloopje van 12 kilometer liep #genietmomentje !

Zoals je kunt lezen geniet ik van de ‘ kleine ‘ dingen in het leven. Klinkt misschien wat oubollig maar is wel zo. Genieten van kleine dingen laat je nog meer genieten van grote dingen, want ook in deze tijd staat dat nog altijd voorop. Waar ben jij dankbaar voor? Ondanks al het geen wat gaande is? En sport jij ook nog door in de herfst? Have a good week!

 

Veel liefs, Fleur @byfleurrprins

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.