Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #10 Vijf keer (extra) happy in Januari 2021 – Fleur Prins

#10 Vijf keer (extra) happy in Januari 2021 – Fleur Prins

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 10:46

Ola, welkom bij weer een nieuwe persoonlijke blog. Het is vandaag één februari wat betekent dat de eerste maand van januari al verleden tijd is. Maar voordat we de week starten deel ik graag mijn VIJF extra geluksmomentjes van januari met jullie. Er gebeurt afgelopen weken/maanden ‘bizar’ veel om ons heen wat ons allen een beetje in de war maakt (zo ook mij). We passen ons continue aan, mogen continue weer een nieuwe manier verzinnen om ‘positief’ te blijven en een zonnig einde is nog niet in zicht (neem ik aan). Maar ondanks al deze sh*t probeer ik positief te blijven, life is good ook in minder ‘zonnige’ periodes. Zelf probeer ik mij daarom op positieve momenten te focussen die mij vooruit helpen. Zo ook in een mindere periode dus. Daarnaast ben ik deze maand 9één januari ) verhuisd naar het mooie Breda en ben ik dus ook officieel ‘Bredanaar’ om mezelf een ‘titel’ te geven.. haha! Genoeg om gelukkig van te worden (al is het mijn interieur.. haha!). Tel jij wel eens je geluksmomentjes #blessings ? Probeer dat eens en je voelt je direct een stukje rijker. Bij deze mijn top vijf momentjes van de maand januari.

Wonen in Breda (mijn geboortestadje)

Zoals ik bovenstaand al vertel was januari de maand waarin ik als ‘student’ mijn eerste maandje ‘onafhankelijk’ alleen woonde. Tot eenentwintig jaar alleen wonen begon ik 2021 als ‘zelfstandig’ bewoner in Breda. Super tof, leuk, nieuw en spannend natuurlijk waar ik na een maandje nog steeds ‘gelukkig’ van word. Zo zijn mijn woonideeën GIGA en kan ik niet ophouden te genieten van de kleine winkelstraatjes ( die helaas gesloten zijn nu.. ) en mooie chique panden in Breda. Ik ben ‘om in deze stad.

Terug in de zorg!  

Naast dat ik mijn woonplek naar mijn studiestad heb verhuisd heb ik ook vanaf 1 februari 2021 werk ik Breda! Dit betekent een nieuwe uitdaging, nieuwe collega’s en een nieuwe doelgroep. Namelijk een klinisch revalidatiecentrum met een hele brede doelgroep. Super uitdagend, passend bij mijn vakgebied en vol nieuwe uitdagingen/obstakels ( maar daar groei je van!). Ik ben heel benieuwd wat deze ‘baan’ mij te bieden heeft en ben in ieder geval mega enthousiast!

Nieuwe hardlooproutes.

Afgelopen maand betekende een nieuwe woonomgeving maar ook nieuwe hardlooprondjes. Zo ontdekte ik (alleen) het Mastbos en vond zo een boel nieuwe hardlooproutes uit. Daarnaast was januari ook de maand waarin ik honderd-drieëntwintig kilometer hard liep en ook mijn trainingen ‘serieuzer’ kon oppakken. Op naar meer mooie hardlooprondjes in februari. 

Sneeuw in eigen land.

Het was minimaal maar het was wit in Nederland! Als er een ding is waar ik gelukkig van word is het sneeuw in eigen land, een echte winter kan in mijn ogen namelijk niet zonder sneeuw. Dus bij deze: ‘2021 was een échte winter… haha!’. Daarnaast liep ik een mooie wandelroute door het Mastbos en kon zo een aantal mooie plaatjes schieten. Mij kun je dan niet gelukkiger maken… 😊.

Het behalen van mijn tentamens

Zoals vele van jullie ‘weten’ studeer ik fysiotherapie aan Avans Hogeschool. Afgelopen periode mocht ik dan eindelijk weer eens wat toetsen wel behalen wat voor mij echt als ‘lichtpuntje’ voelde. Een stuk minder stress en een stukje meer zelfvertrouwen. Aankomende periode wat meer rust en hopelijk in juni mijn propedeuse!

 

Conclusie. Genoeg om gelukkig te zijn dus. Ik ben benieuwd naar aankomende maand en kijk alsnog (ondanks al het mindere ) positief terug op een mooi januari 2021. Hoe was jouw januari maand? Fijne februari-maand! Maak het een mooie maand ondanks we ons (continue) moeten aanpassen. Veel Liefs,

 

Fleur @byfleurrprins 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.