Home » BY - Fleur Prins » Weekdagboek | Fleur » #14 Tussen het drukke leven door voldoende genieten | Fleur Prins

#14 Tussen het drukke leven door voldoende genieten | Fleur Prins

Gepubliceerd op 29 maart 2021 om 13:01

Afgelopen week was ik veel aan het werk, probeerde ik tussendoor ook nog aan wat lichaamsbeweging te komen en kocht ik weer een nieuwe aanwinst in mijn studentenkamer. Daarnaast maakte ik weer een aantal nieuwe recepten, had een volle klusdag en woonde verschillende meetings bij. Lees je even mee met mijn week?

Weekdagboek | Fleur Prins #14

Maandag

De maandag begon ik met een ochtend studeren, want over een dikke week staan er weer tentamens op de planning (waar menig student zich vast in herkend.. #help). Na mijn 'wielrenval' van de dag ervoor, voelde mijn lichaam nog wat beurs maar een goede nachtrust en wat lichaamsrust doen wonderen. In de middag werkte ik weer een aantal uurtjes in het revalidatiecentrum en na het werk deed ik boodschappen bij mijn een na favoriete supermarkt: ‘de jumbo foodmarket’.

Dinsdag 

De dinsdag begon ik al vroeg om kwart voor acht op het werk, hiervoor zat ik om half acht in de morgen al op de fiets. Eerlijk ben ik geen méga 'ochtendpersoon, maar achteraf vind ik het altijd fijn om al vroeg op te zijn... heerlijk! In de middag haalde ik mijn jas op bij de stomerij, deed wat pakketjes op de post en om half zes liep ik nog mijn rondje hard van tien kilometer (door mijn favoriete loopomgeving; het mastbos)! Dit werd ook direct, mijn eerste rondje van de week en mijn lichaam voelde goed. S ’avonds maakte ik een grote pan chili con carne en daarna lagen mijn benen omhoog!

Woensdag

Ook de woensdagochtend begon ik al om kwart voor acht op het werk. Na een ochtend gewerkt te hebben, ging ik even langs de Kruidvat voor wat shampoo en scoorde daar weliswaar mijn schoenenrek. Een echte must-have als je het mij vraagt. Klein wonen, weinig opbergruimte maar wel van opgeruimd houden;  dan is een kledingrek best ‘chil’! Het weer was heerlijk woensdag, helaas moest ik aan de studie dus de rest van de middag, was ik bezig met huishoudelijke taken en studie. In de avond maakte ik Pasta Norma met aubergines en kip. Een heerlijk gerecht welke je op www.ah.nl kunt vinden onder het kopje recepten!

Donderdag

De donderdagochtend begon ik met een zes kilometer rondje om half 9. Eventjes rustig maar toch actief wakker worden waar ik (nadat ik met moeite uit bed ben gegaan) achteraf altijd heel blij om ben. Een goeie tip voor de mede ‘niet zo’n ochtendmens personen’, je bent daarna driedubbel productief! Om tien uur had ik een meeting en in de middag werkte ik wat aan school. In de avond gaf ik weer les in de buitensport.. . De donderdag vloog weer voorbij.

Vrijdag 

Op de vrijdagmorgen om negen uur, hadden de dames van womenintouch.nl en ik een meeting, hier bespraken wij nieuwe doelen, discussiepunten en andere 'zaken' (om het zo even te noemen)! Super tof, inspirerend en leuk. Vervolgens, pakte ik om half elf pakte de trein richting Tilburg voor een soort 'sollicitatiegesprek' voor mijn stage van september 2021, waar ik vanaf dan ook start als stagiair! Na een bakje koffie, een rondleiding en meer informatie rijker stapte ik op de trein terug en werkte tot een uur of twee nog achter de laptop. Voor de avond maakte ik een kleine pasta met paprika en tomaat die ik tijdens mijn avonddienst op at.  

Zaterdag 

S ’ochtends leek het een ‘slechte’ te worden, door een hagel/onweersbui die rond half tien al begon te ‘liggen’. Mijn werk (buitensport), werd gecanceld dus kon ik meehelpen bij familie om te tuinieren/klussen. Centraal stond klussen, op en neer rijden,  tuinieren en omspitten van 11-19:00. Klinkt voor sommige mensen als h*l, maar eigenlijk best ontspannen en juist gezellig om te doen. I like! Het was geen ‘workout’ zoals hardlopen, wielrennen of krachtsport maar het lichaam werd intensief gebruikt tijdens het omspitten van gras, sjouwen met tegels (20kg per stuk) en veel ritjes in Brabant. Een bomvolle zaterdag waarbij we de avondklok net haalde. De zaterdagavond sloten wij af met een serie  en een speciaal biertje! #balans

Zondag

De zondag startte ik heel rustig op na een inspannende zaterdag. Bij een zondagsontbijt hoort natuurlijk een roerei, gebakken spek en een glaasje jus d’orange! Een beetje ‘luxe’ op de zondag mag soms wel en dat vonden wij ook. De rest van de middag zat ik achter de laptop waarna ik een hardloopronde liep van 12K op het eind van de middag. S’avonds hadden ik en mijn vriend een soort 'date' avond. We aten een lekker stuk biefstuk met een glas rode wijn, al met al een geslaagde week. Hoe vier jij het leven? Fijne nieuwe week. 

 

Liefs, 

Fleur @byfleurrprins


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.