Home » BY - Womenintouch » Fridaymood » balans » @Carebynature 3 maanden testen! Let's try

@Carebynature 3 maanden testen! Let's try

Gepubliceerd op 15 maart 2020 om 17:05

Dat vette vis eten gezond voor je is, is ons allemaal wel bekend. Maar toch eet de gemiddelde Nederlander veel te weinig vette vis. Met als gevolg dat we te weinig van de belangrijke meervoudige onverzadigde vetzuren omega-3 binnenkrijgen. Ik ga onderzoeken of omega-3 een goede aanvulling is op mijn dieet. En ga de Omega-3 Index test doen en vervolgens 3 maanden lang dagelijks 2 softgels UnoCardio 1000 nemen. Dan ga ik weer testen om te kijken waar ik op uitkom. Ben heel benieuwd en hou jullie op de hoogte! Daarom een intro blog met wat informatie over www.carebynature.nl, UnoCardio 1000 en mijn verwachtingen!

Wat is omega-3?

Omega-3 kun niet zelf aanmaken, je moet ze via je voeding binnenkrijgen. En ze zijn heel belangrijk voor je gezondheid. Zo dragen ze bij aan gezonde hersenen en ogen. En aan een gezond hart, bloedvaten en bloedwaarden. En zeker nu heel belangrijk: aan een gezond immuunsysteem en een sterke weerstand.

Ik sport veel en verg veel van mijn lichaam en wil zorgen dat ik topconditie ben zodat ik de hoge eisen die ik aan mezelf stel aankan en dat mijn lichaam na gedane arbeid weer snel hersteld. Vandaar dat het mij interessant leek om eens te meten waar ik sta en de uitdaging aan te gaan om binnen 3 maanden met mijn omega-3 op gezond niveau te zitten.

Ik hou niet van vette vis en daarom was ik op zoek naar een zuiver en krachtig omega-3 supplement dat me kon helpen. Ik ben uitgekomen bij UnoCardio 1000 van WHC. Zij voeren al jaren de lijst aan in de VS voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn nu ook via Care by Nature in Nederland makkelijk verkrijgbaar.

Omega-3 vetzuren bouw je in je celwanden in. En je kunt met een druppeltje bloed meten hoe je ervoor staat. Minder dan 8% in je celwanden = te laag! Tussen de 8 en 11% = optimaal. Care by Nature biedt naast de UnoCardio 1000 een eenvoudige bloedtest aan – de Omega-3 Index Test – zodat je weet waar je staat en je inname daar op af kunt stemmen.

 

Wat is UnoCardio 1000

UnoCardio 1000 is hoogzuivere en bijzonder krachtige omega-3 gecombineerd met vitamine D3. De softgels zijn ongeveer 1.3 gram en dus redelijk groot. En per softgel krijg je 1.2 gram pure omega-3 binnen en 1000iu vitamine D3. Een echte shot ter ondersteuning van je immuunsysteem en je weerstand. De softgels zitten verpakt in een blisterverpakking met 10 stuks per blister, 60 stuks in totaal per doosje. Het ziet er daarmee “pharma-achtig” uit. Elke softgel is dus individueel verpakt om ze optimaal te beschermen. Ik vind dat fijn want dat betekent dat ik eenvoudig een blister bij me kan hebben, geen gedoe met ronde flessen of met vloeibare producten die ik eigenlijk in de koelkast moet bewaren. En als je een softgel uit de blister drukt komt je al gelijk een heerlijke natuurlijke sinaasappel aroma tegemoet. Heerlijk!

De effecten

De effecten van een gezond niveau aan omega-3 bij sporters zijn uitvoerig onderzocht door professor Von Schacky. Prof. Von Schacky is de uitvinder van de Omega-3 Index test die door WHC wordt aangeboden en die ik ga gebruiken. Dit is wat ik op basis van zijn onderzoeken verwacht:

  • Dat ik sneller herstel na sporten en minder spierpijn ervaar na afloop van mijn sport activiteiten
  • Dat ik minder snel ziek zijn en dus vaker kan sporten vanwege het effect op mijn immuunsysteem en mijn algehele gezondheid
  • Een verlaging van mijn hartslag en dat ik dus minder energie nodig heb bij een zelfde inspanning
  • En ik verwacht dat ik mij door dit alles bij elkaar nog verder kan pushen en echt tot het uiterste kan gaan om mijn grenzen te verleggen.

 

Mijn verwachtingen voor nu!

Ik ben heel erg benieuwd en ga enthousiast aan de slag. Nu eerst de eerste bloedtest en dan 2 softgels UnoCardio 1000 per dag – 1tje bij mijn ontbijt en 1tje bij mijn maaltijd ’s avonds. Dat ga ik 3 maanden volhouden en dan doe ik weer een test.

 

 

En ik ga jullie uiteraard op de hoogte houden via mijn blog!

Website www.carebynature.nl

Instagram: @Carebynaturenl

 

Liefs, Fleur Prins

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.