Home » BY - Womenintouch » Fridaymood » balans » Een natuurlijk reepje testen! @Makemybar

Een natuurlijk reepje testen! @Makemybar

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 17:02

Afgelopen week kreeg ik weer een leuk pakketje opgestuurd. Dit keer niet zomaar een reepje, maar een reepje van @Makemybar! Een reep welke natuurlijk is, bestaat uit veel vezels en vooral gericht is op de sporter die even wat extra’s wil benuttigen! Het leuke aan makemybar vind ik de personalisatie op de reep waardoor het net even persoonlijker is. Ik kreeg de sportreep opgestuurd welke is gericht op de fanatiek sporter.

Wat is makemybar?

Het is een gezonde snack volgens jouw persoonlijke recept. Welke snel, verantwoord en zonder kunstmatige toevoegingen is! Het is dus een vegan en raw reep. Welke ook nog eens lekker smaakt.

Hoe werkt het?

Bij Make my bar kun je dus zelf jouw favoriete reep samenstellen. Want waarom zou je iets eten, waar je niet blij van wordt? Je kunt je reep dus zelf samenstellen door de eerlijke ingrediënten. Je creëert dus een eigen reep gemaakt met jouw favoriete combi. De producten die je kunt gebruiken zijn dus plantaardig, onbewerkt en biologisch! Klinkt dat even lekker…!

Mijn persoonlijke make my bar!

De bar die ik koos en opgestuurd kreeg was de sportbar! Ik sport veel en af en toe is een goeie toevoeging goed voor mijn lichaam. Waardoor ik net wat meer energie over hou en mijn lichaam voldoende ( goeie ) brandstoffen tot zich neemt! Een extraatje gericht op persoonlijke voorraden is dus nooit verkeerd! Het is dus een gezonde reep welke gemaakt is met een hoop lekkere ingrediënten! Ik vind het vooral een hele lekkere reep die ook nog eens gezond is!

Ingrediënten op een rijtje:

  • Dadels: 15G
  • Amandel: 10G
  • Haver: 10G
  • Pompoenpitten: 5G
  • Cranberry: 4G
  • Zonnebloempitten: 2,5G
  • Abrikoos: 2G
  • Rozijn: 1,5G

Mijn mening over dit product is positief! Namelijk een lekkere reep, met veel smaak , welke ook nog eens gezond is en goed vult. Goed om voor een langere duurloop te nemen of na een zware sportactiviteit. Maar kan natuurlijk ook tussendoor! Ik hoop dat je het weer een leuk blogje vond.

 

Liefs,

Fleur

www.makemybar.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.