Home » BY - Womenintouch » Fridaymood » balans » Zou appelazijn het wondermiddel zijn? - Margreet Luimstra

Zou appelazijn het wondermiddel zijn? - Margreet Luimstra

Gepubliceerd op 7 september 2020 om 19:06

( Allereerst wil ik even duidelijk hebben uitgesproken dat het niet mijn bedoeling is om iedere lezer aan te sporen om appelazijn te gaan gebruiken!). Een tijdje geleden kwam ik het product appelazijn tegen in een artikel. Zelf wist ik wel dat dit bestond, maar niet waar het goed voor was. Toch bleef dit artikel maar rondzwermen in mijn hoofd. Ik vond het zelf namelijk heel erg interessant. In het artikel kwam naar voren dat je het voor veel dingen kon gebruiken. Er werd vooral de nadruk gelegd op de gezonde kant van appelazijn! Hoe gezond is dit product nou echt? En waar zou het voor kunnen dienen? De afgelopen periode heb ik daarom wat meer informatie rondom dit product proberen te zoeken, en dat is gelukt.

Speculaties rondom appelazijn

Het zou namelijk moeten helpen voor het verliezen van gewicht, acne, een verkoudheid en zelfs tegen maagzuur. De naam appelazijn zegt het zelf al! Het is één van de azijn soorten die er bestaat. Het zou je bijvoorbeeld extra energie kunnen geven door de hoge zuurgraad die het bevat. Vroeger werd azijn ook al gebruikt in bijvoorbeeld een salade, men kwam erachter dat het de ontwikkeling van schadelijke micro-organismen tegen ging. Het nadeel was dat het ook de goed aardige bacteriën in de weg zat. Door er suiker aan toe te voegen verminderde het effect, maar het is nog wel aanwezig! Het kan je lichaam dus heel simpel ontgiften, je kunt het zien als een detox product.

 

Inwendige lichamelijke werking

Met hulp van appelazijn je bloeddruk reguleren? Appelazijn zorgt voor de afbraak van slijm en vetten, hierdoor wordt de bloedstroom verbetert. Nog één van de vele voordelen is het verhogen van de stofwisseling, wat ook weer in verband staat met gewichtsverlies. De stof die in appelazijn zit is pectine, deze stof wordt omschreven als een wonder stofje. De stof zou je namelijk een voller gevoel kunnen geven. Het is belangrijk om te realiseren dat een volledig gezonde levensstijl uiteindelijk de meeste resultaten biedt als het gaat om de verandering van het lichaam.

Voor de beautylovers

Appelazijn voor je huid! Wanneer je het op internet intypt zal je geheid een artikel tegen komen over het gebruik in combinatie met je huid. Er spreken hele grote bedrijven over de positieve werking van dit natuurlijke product.  Appelazijn zou namelijk goed kunnen helpen tegen het verminderen van het ouderdomsproces van je huid. Je zou een beetje kunnen gebruiken voor de zichtbare plekken. Je zou kunnen zeggen ‘’weg met die dure crème en hallo appelazijn’’. Toch zijn de meningen nog redelijk verdeeld over de resultaten die worden behaald.

 

De belangrijke informatie die je moet weten voor het gebruik van appelazijn

Je kunt niet de hele dag door appelazijn blijven drinken, zo werkt het helaas niet. Wanneer je van plan bent om dit te gaan proberen zou je goed moeten uitzoeken hoeveel je per dag zou mogen drinken. Veel mensen die dit gebruiken zeggen dat het verstandig is om het gebruik op te bouwen. Je moet je lichaam natuurlijk ook even de tijd nemen om eraan te wennen.

De nadelen van appelazijn

Natuurlijk zijn er ook enige nadelen aan het gebruiken van appelazijn. Het is en blijft azijn, waarbij de zuurgraad natuurlijk erg hoog is. Sommige mensen ervaren het allemaal niet even positief, omdat het niet de werking zou hebben die er wordt omschreven. Ieder lichaam werkt anders! Mocht je medicatie gebruiken of andere lichamelijke klachten hebben of krijgen, dan lijkt het mij verstandig om dit eerst te bespreken met een deskundige of huisarts.

 

Bij deze weer een blog.

Liefs, Margreet. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.