Home » BY - Womenintouch » MondayMood » brainfood » MY HIGHLIGHTS OF 2019

MY HIGHLIGHTS OF 2019

Gepubliceerd op 12 december 2019 om 19:31

Donderdag 12 december 2019. MY HIGHLIGHTS OF 2019. 

2019 Het jaar van een aantal mooie pieken maar ook dalen. Zoals sommige zeggen: life  is a mixture of sunshine & rain. 2019 stond algemeen denk ik wel bekend om de Brexit in Engeland, de verschrikkelijke brand van de Notre-Dame in Parijs, de Elfstedenzwemtocht, de extreme hitte in de zomer, de branden in Arizona, de boeren die in opstaking kwamen, Duncan die het Songfestival won en het Songfestival naar ons kleine landje bracht, Greta die samen met coldplay weigerde om te vliegen en ga zo nog maar even door. Maar ook sportgericht een mooi jaar voor bijvoorbeeld Bjorn Koreman die nummer 1 finishte op de marathon van Eindhoven. Bovenstaand een aantal algemene feitjes over 2019. In deze blog ga ik het hebben over mijn 5 top momenten van 2019. En mijn verwachtingen voor 2020. Vind je dit leuk, lees dan lekker verder.

MY TOP 5 OF 2019

1) Afstuderen en doorstuderen.

2019 was het jaar waar ik mijn tweede diploma ontving. Ik studeerde af op het ROC Tilburg als bewegingsagoog en werd aangenomen op de opleiding waar ik wilde doorstuderen namelijk: Avans fysiotherapie waar ik nu de opleiding volg tot fysiotherapeut. Dit is best iets waar ik trots op mag zijn gok ik . 

2) Liep mijn eerste halve marathon.

Voor sommige iets groots en voor andere iets kleins. Voor mij was dit een echt top punt van 2019 waarbij ik zoiets had van: ‘wow, ik heb het nu wel gedaan!’. Het was een doel die al langere tijd op het lijstje van to-do stond. En ik nu eindelijk heb kunnen waarmaken. Door een blessure in 2018 liep ik daarom dit jaar pas mijn eerste halve. De zenuwen waren aanwezig vooraf maar wat voelde het top! Niet binnen mijn gewenste tijd maar wel gelopen en alsnog binnen 2 uur gelukkig! Hardlopen is iets wat ik ook in 2020 wil doorzetten en zeker op lange termijn doel wil gaan denken over een hele!

3) Begon mijn eigen website: byfleurrprins.

Een idee wat al twee jaar in mijn hoofd rond dwarrelde. Want hoe leuk leek het mij om een blog te beginnen en hiermee andere een kijkje in mijn leven te laten geven. In september 2019 dit jaar besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en er voor te gaan. Tot zover ben ik heel dankbaar voor wat het mij allemaal biedt en hoe leuk het is om zo interactie met lezers/volgers te hebben! Maar ook de kleine samenwerkingen, dit vind ik heel dankbaar en tof en is zeker iets wat ik wil verder ontwikkelen in 2020.

4) Mooie plekjes gezien.

Dit jaar zat ook weer mooie plekjes. Persoonlijk vind ik reizen iets waardevols omdat je zo even uit het dagelijkse ritme wordt komt en je je koppie even goed kunt legen. Daarnaast vind ik het heel tof om andere plekjes, culturen en gewoontes te ontdekken. Daarom ben ik ook dit jaar buiten de deur geweest. Ik ging dit jaar naar Valencia, de dolemieten van Italië, Oostenrijk, maakte een rondreis door Bosnië Herzegovina wat heel indrukwekkend was en bezocht de kustlijn van Kroatië van Dubrovnik tot Zadar. Daarnaast kwam ik in Parijs en bezocht wat stadjes in Duitsland. Reizen is iets wat mij energie geeft maar ook inspiratie. Daarom hoop ik ook in 2020 weer nieuwe plekjes te bezoeken. Mijn meest bijzondere plekje is natuurlijk wel nog steeds Kaapstad.

5) Meer bewust geworden.

2019 was ook het jaar waar ik meer voor mijzelf ben gaan kiezen. Ik iets langer nadacht over iets en dus iets meer om sommige dingen wel of niet ben gaan geven. Balance is the key in alles en zo ook in life. Ik probeer daarom meer naar mijn lichaam te luisteren en dus bewuster ja of nee te zeggen. Dit is ook weer iets wat denk ik a life lesson is. Maar zeker niet onbelangrijk.

 

Bij deze mijn top 5 2019. Heb jij iets bijzonders meegemaakt of ben jij ergens trots op of heb je een bepaald doel voor 2020. Let me know. En vergeet vooral niet om soms even schijt te hebben. En iets gewoon te doen als dit voor jou als een obstakel of spannend voelt. Wil je iets, begin er dan aan. Tot bij de volgende blog.

 

Liefs, Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.