Home » BY - Womenintouch » MondayMood » brainfood » Doelen stellen voor 2020

Doelen stellen voor 2020

Gepubliceerd op 4 januari 2020 om 17:08

2019 Een jaar vol hoogtepunten. Maar ook een jaar vol ervaringen die ik een volgende keer anders zou doen. Het is net de manier van omgang. Hoe ga je ergens mee om en hoe reageer je ergens op. Zo bestond afgelopen jaar uit veel mooie hoogtepunten. In mijn blog: HIGHLIGHTS OF 2019. Ging ik hier verder op in. Ook voor komend jaar staan er voor mij een aantal doelen. Zo ben ik sinds kort begonnen met een nieuwe opleiding, wil ik doelen stellen gericht op persoonlijke ontwikkeling en ook sport gericht. 2019 was dus het jaar van afstuderen/doorstuderen, ander werk zoeken & meer mijzelf richten op grotere ( sport) events. Maar ook het bewuster nadenken. In aankomende blog zal ik meer vertellen over mijn aankomende doelen wat ik wil gaan bereiken. In deze blog lees je dus meer over mijn komende doelen. Ben je geïnteresseerd, lees dan lekker verder! 

“Meer rust creëren en saying NO’’

Voor mijzelf is rust belangrijk. Ik wil veel, ik stel veel doelen maar moet ook mijn pas op de plaats kennen. Sommige mensen zijn hier heel goed in, andere wat minder ( zoals ik). Ik raak snel enthousiast en wil dus zoveel mogelijk in een korte tijd. Soms lukt dit niet. En moet ik dus ook prioriteiten stellen. Zo wil je jezelf niet voorbij lopen en moet je dus op tijd: ‘nee’ durven te zeggen. Dit is voor mij een doel in 2020. Veel willen, veel doelen stellen maar wel zorgen dat ik daardoor happy blijf en dit haalbaar is. Dit betekend ook sport gericht. Geen last minute doelen willen stellen. En  dus langer ergens voor trainen waardoor het uiteindelijke doel ook beter is. Mijn doel voor 2020 is meer rust creëren en eerder nee durven te zeggen. Dit betekend dus ook na een lange dag nee zeggen tegen sport. Vaak ga ik altijd maar door. Maar voor komend jaar wil ik ook mijn lichaam meer rust gunnen…. Nee dit betekend niet minder doelen. Maar wel pas op de plaats kennen.

''Wat wil ik bereiken persoonlijk gericht…..?''  

Als je mij al langere tijd volgt weet je dat ik afgestudeerd bewegingsagoog ben, werk als fitnessinstructeur, blog sinds korte tijd, veel met vrienden/familie doe ( omdat ik hier energie van krijg) en veel met social media doe. Ik hou ervan om andere plekken te ontdekken en wordt blij van sporten en leuke plekjes bezoeken / fotograferen. Mijn doel school-gericht is gok ik wel het overgaan. Sinds september 2019 volg ik de studie fysiotherapie. En een mooi hoogtepunt voor het jaar’20 zou toch wel over gaan zijn. Een P zou mooi zijn maar mijn hoofddoel is het jaar halen.  Een ander doel is meer tijd stoppen in vrienden/familie meer prioriteiten stellen en dus zorgen dat ik meer tijd hiervoor heb. Een ander persoonlijk doel is dus rust creëren. Eerder nee zeggen wil ik dus leren, dit betekend meer pas op de plaats wat is gericht op: ‘stellen van grenzen = balans’. Als laats wil ik mijzelf meer verdiepen in voeding. Zo vind ik mentale/lichamelijke gezondheid heel belangrijk. Maar bepaalt voeding heel veel over hoe je je voelt. Zo zal ik wel blijven genieten als een boergondiër #balans. Maar ook mijzelf fit blijven voelen door voldoende beweging, slaap, goeie voeding, planning etc. Met als uiteindelijk doel: meer bewuster kiezen.  

Sport gerichte doelen

Sport gericht blijf ik doelen hebben. Een marathon zit er aankomend jaar nog niet in…. gok ik! Maar wel het verbeteren van tijden gericht op hardlopen. Zo wil ik weer een halve marathon gaan lopen ( het liefste meer) met een snellere eindtijd. Met als doel binnen het uur en 45 min. Wil ik mijn 10K afstand verbeteren van 45:44 min. Onder de 45 minuten en wil ik ook mijn 5K onder de 20 min gaan krijgen. Momenteel staat hardlopen op een lager pitje door een overbelast peesje. Maar dit wil ik binnenkort wel meer opbouwen. Dit betekend rustig opbouwen…. #lastig. Fitness gericht heb ik geen doel voor meer kracht. Maar wel het trainen van een betere stabiliteit. Wat is gericht op een betere fitheid en meer preventie tegen blessures.

Als laatst

Hoop ik mijn plezier in sport te behouden, mijn blog  meer te ontwikkelen, nog meer mooie reisjes te maken en vooral veel houden zoals het momenteel is. Zo wil ik eventueel na september 2020 op kamers in het leuke Breda en hoop zo dezelfde leuke vrienden/familie banden te behouden zoals ze zijn.  Wat zijn jouw persoonlijke doelen? Zowel persoonlijk als sport gericht? Let me know!

 

Liefs,


Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.