Hi! Welkom bij www.womenintouch.nl

Home » Over womenintouch.nl

Fleur Prins  

Hi! Wat mega tof dat je een kijkje neemt op www.womenintouch.nl. Een blogkanaal geschreven door vrouwen voor vrouwen. Met hoofddoel: persoonlijke ontwikkeling en groei. Toen ik ( Fleur ) byfleurrprins.nl in augustus tweeduizend negentien begon met bloggen, wist ik een ding: ik wil een blogkanaal beginnen om mensen te binden, te leren kiezen voor zichzelf en mensen leren te groeien ( mits deze doelen binnen bepaalde ‘muren’ realiseerbaar zijn).

 

Ik wil mensen groei laten toejuichen. Groei gericht op ontwikkeling wat zowel op persoonlijk, werk, studie, sport of welk gebied dan ook toepasbaar kan zijn. Waarom? Omdat ontwikkelen het allermooiste is wat er is (vind ik). Jezelf op één durven te zetten en jezelf niet onderuit maar bovenuit halen. Om jezelf te leren en durven zijn. Want jij als origineel exemplaar is er maar een. En dat juich ik als ondernemer/student en eigenaar van www.womenintouch.nl toe.  Elke schrijfster die schrijft wil ik laten ontwikkelen en daarom heeft www.womenintouch.nl ondertussen al een heel mooi team vol getalenteerde jonge dames.

 

Het team

Eem team zonder leden is geen team, juist. Samen bereik je iets, helpen we elkaar en geven elkaar tips/tricks om ons zelf te verbeteren. Daarom heeft womenintouch.nl ook een team. Bestaande uit jonge, gepassioneerde, gemotiveerde, enthousiaste, inspirerende vrouwen tussen de 18-30 jaar. Elke schrijfster zal een keer per maand haar verhaal delen gericht op wisselende onderwerpen. Voorbeelden zijn psychologie, mindset, sport, duurzaamheid, recepten maar bovenal de balans tussen dit alles. Via de pagina via het de onderstaande link, kun je meer lezen over wie deze jonge talenten zijn, wat hun drijfveer is en waarom zij een tijdje gaan schrijven. Laat je vooral inspireren. 

 

Veel lees plezier.