Hi! Welkom bij www.womenintouch.nl

Home » Over womenintouch.nl » Schrijvers » Founder @byfleurrprins

Founder @byfleurrprins

Gepubliceerd op 6 januari 2021 om 14:36

Fleur

Hi! Wat mega tof dat je een kijkje neemt op www.womenintouch.nl. Een blogkanaal geschreven door vrouwen voor vrouwen. Met hoofddoel: persoonlijke ontwikkeling en groei. Toen ik ( Fleur ) byfleurrprins.nl in augustus tweeduizend negentien begon wist ik een ding: ik wil een blogkanaal beginnen om mensen te  laten binden, te leren kiezen voor zichzelf en mensen leren om te groeien ( mits deze doelen binnen bepaalde ‘muren’ realiseerbaar zijn). Ik juich persoonlijke groei TOE. Groei gericht op ontwikkeling wat zowel op persoonlijk, werk, studie, sport of welk gebied dan ook toepasbaar kan zijn. Waarom? Omdat ontwikkelen het allermooiste is wat er is (vind ik). Jezelf op één durven te zetten en jezelf niet onderuit maar er bovenop brengen. Om jezelf te leren en durven zijn. Want jij als origineel exemplaar is er maar één. En dat juich ik als ondernemer/student en eigenaar van www.womenintouch.nl toe. Elke schrijfster die schrijft wil ik laten ontwikkelen en daarom heeft www.womenintouch.nl ondertussen al een heel mooi team vol getalenteerde jonge dames.

Wie is Fleur - Fleur is een eenentwintigjarige ( tikkel chaotisch), extreem gemotiveerde, sportieve, ondernemende, positieve en creatieve student die graag wil groeien. Waarin? Als persoon, student, sporter maar zeker als ondernemer. Ik zie het glas liever halfvol dan halfleeg en ben een echte aanpakker. Na mijn middelbare beroepsopleiding Sport en bewegen tot bewegingsagoog (niv.4) begon ik in september tweeduizend negentien aan de studie fysiotherapie in Breda op de Avans Hogeschool. Vanaf jongs af aan heb ik twee passies: mensen en sport. En daarom ook deze beroepsrichting. Naast sport en mensen ben ik ook dol op fotografie, schrijven en muziek. Laat dit eens een mooie combinatie zijn voor uiting van een blogkanaal. Naast al deze hobby's coach ik graag mensen rondom hardlopen, sport ( om fitter te worden ) en werk binnen de gezondheidssector om andere mensen ook fit te krijgen. Because: ‘A fit mind is a fit body’. Eerst die mindset dan het lichaam.

Mijn doelen zijn enorm en mijn tijd is minimaal. Daarom leef ik van stap tot stap en hoop het mooiste/grootste uit alles te halen. Waarom? Omdat het kan en ik er in geloof.  

Samen schrijven of werken?

Wil je schrijven voor www.womenintouch.nl stuur dan een mailtje naar byfleurrprinswork@gmail.com en wordt (mogelijk) onderdeel van een bruisend, energiek en getalenteerd team samen, met zeven andere jonge schrijfsters. Wij werken namelijk dagelijks aan een naam vol passie, sportiviteit, openheid en toffe ideeën. Met de visie: ‘Personal growth’.

Wil je samenwerken met www.womenintouch.nl of het kanaal @byfleurrprins ( Influencer ) op social media. Neem dan contact op met byfleurrprinswork@gmail.com.

 

Liefs,

Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.