Home » Over » By Fleur Prins | Founder

Fleur Prins | Founder

Fleur Prins 

Mijn naam is Fleur, eenentwintig jaar, gemotiveerd, sportief, ondernemend, positief ingesteld en student. En ik wil graag groeien, waarin? Als persoon, student, sporter maar zeker als ondernemer. Ik zie het glas liever halfvol dan halfleeg en ben een echte aanpakker. Toen ik in september tweeduizend negentien dit blogkanaal startte onder de naam www.byfleurrprins.nl wist ik een ding zeker. Ik wil het omvormen tot een platform, een platform voor iedereen waaronder: vrouwen. Sinds juni tweeduizend twintig ontwikkelde  het team van byfleurrprins zich uit tot een jong team vol talent en delen wij wekelijks (vijf dagen per week) diverse artikelen. Elk gericht op een andere tak. In september tweeduizend twintig startte ik www.womenintouch.nl en schreef dit ook in bij de KVK in Breda ben ik ook begonnen met aanbod in training. Meer over mijn sportachtergrond lees je hieronder. 

Certificaten | Papieren  

Na mijn middelbare beroepsopleiding Sport en bewegen tot bewegingsagoog (niv.4) begon ik in september tweeduizend negentien aan de paramedische opleiding fysiotherapie waarbij ik aankomend jaar (2021) mijn Propedeuse wil halen Bachelor Fysiotherapie. Werken met mensen en sport zijn voor mij een perfecte combinatie, waar ik mij zelf zeker tussen zie in de toekomst als mogelijk fysiotherapeute, bewegingsagoog en of als sport-begeleider. Ik werk graag met mensen omdat ik hier energie van krijg maar ook energie wil geven. Ik ben zelf een spontaan, enthousiast en gemotiveerd persoon. In mijn vrije tijd loop ik graag hard (met marathon plannen), ben sinds maart (2020) fanatiek wielrenner en ben het liefst buiten. In het verleden heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder fitness trainer wat ik graag doe. 

Mensen en sport uitbreiden tot werk 

Fotografie en schrijven (over mijn hobby’s) vind ik daarom tof om te doen. Perfectionisme en over-enthousiasme zijn mijn valkuil waardoor ik soms te veel wil in een te korte tijd. Ik haal graag alles overal uit en ben daarom zeer gedisciplineerd in mijn kunnen en doen. Mijn doorzettingsvermogen is mijn kracht en drijfveer, waardoor ik momenteel sta waar ik ben. Ik ben dus dol op fotografie, mensen, sport en uit graag mijn creativiteit, laat dit eens een mooie combinatie zijn voor uiting van een blogkanaal. Naast al deze hobbies coach ik graag mensen rondom hardlopen, sport ( om fitter te worden ) en werk binnen de gezondheidssector om andere mensen ook fit te krijgen. Because: ‘A fit mind is a fit body’. Eerst die mindset dan het lichaam. 

Doelen en visie

Mijn doelen zijn enorm en mijn tijd is minimaal. Daarom leef ik van stap tot stap en hoop het mooiste/grootste uit alles te halen. Waarom? Omdat het kan en ik er in geloof.  Wat je op www.womenintouch.nl kunt terug lezen zijn leefstijl gerichte artikelen, producten, weekdagboeken, tips en vooral heel veel motivatie om ook uit jou het allerbeste te halen. Groeien is de drijfveer van heel womenintouch.nl en daarom nemen we jou graag mee in deze positieve drijfveer.