Home » Over » Over womenintouch.nl

Over womenintouch.nl

Ola, wat mega tof dat je een kijkje neemt op onze website! Maar wie zijn womenintouch.nl nou? Womenintouch.nl is een team bestaande uit vrouw voor vrouwen met het hoofddoel: ‘Persoonlijke groei/ontwikkeling toejuichen’. Toen ik (Fleur) de website (toenmalig) byfleurrprins begon in augustus 2019, wist ik een ding: ‘ik wil een blogkanaal beginnen om mensen te binden, te leren kiezen voor zichzelf en mensen leren te groeien’.

Groei gericht waarop? 

Groei gericht op ontwikkeling wat zowel op persoonlijk, werk, studie, sport of welk gebied dan ook toepasbaar kan zijn. Waarom? Omdat ontwikkelen het allermooiste is wat er is (vinden wij). Jezelf op één durven te zetten en jezelf niet onderuit maar bovenuit halen. Om jezelf te leren en durven zijn. Want jij als origineel exemplaar is er maar één en dat juichen wij toe. Daarom een team vol groei, ontwikkeling en passie.

Waarom een team en niet alleen?

Wat is een onderneming zonder team? Geen team, juist! Samen bereik je iets, helpen we elkaar en geven elkaar tips/tricks om ons zelf te verbeteren. Daarom heeft womenintouch.nl ook een team, bestaande uit jong, gepassioneerd, gemotiveerd en enthousiast team vol vrouwen.

Diversiteit | Elke schrijfsters brengt haar aandeel aan womenintouch.nl . Zo is de ene schrijfsters gericht op self-care en een ander op duurzaamheid. Op deze manieren proberen we ons zo breed mogelijk te oriënteren als team op diverse onderwerpen. Deze diversiteit is daarom ook zichtbaar op www.womenintouch.nl en maakt ons zo uniek als team! Alle schrijfsters delen een a tweemaal maandelijks een verhaal in de vorm van een blog, een breek van de week of een quote ( de dinsdag quote). Diverse onderwerpen die wij voorop stellen zijn; psychologie, mindset, sport, duurzaamheid, recepten maar bovenal de balans tussen dit alles. Via 'schrijvers van womenintouch.nl zie je wie deze schrijfsters zijn, lees je meer over hen drijfveer en waarom zij voor womenintouch.nl schrijven! Laat je vooral inspireren en ben vooral niet bang hieronder te reageren!

Schrijven voor womenintouch.nl | Interesse?

Hey jij daar! Lijkt het jou ook tof om onderdeel te vormen van het team van womenintouch.nl ? Dan zijn wij op zoek naar jou, een mail sturen mag altijd naar byfleurrprinswork@gmail.com ! En wie weet, word jij ook onderdeel van ons bruisende, energieke en getalenteerde team. Met onze hoofdvisie: ‘Personal growth’. 

 

 

The team | Womenintouch.nl