Home » Over » Schrijvers » Laurie / @lau.loopschema

Laurie / @lau.loopschema

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 12:08

Hee hee! 

 

Mijn naam is Laurie van Mierlo en ik ben een 21 jarige sportieve Diergeneeskunde student. Naast mijn passie voor dieren en sport, in het bijzonder hardlopen, houd ik ontzettend van alles rondom gezondheid, mindset & selfcare. Stiekem ben ik ook een echte onderzoeksfreak, wat inhoudt dat ik graag alles tot op wetenschappelijk niveau uitzoek. Omdat ik zelf een eetstoornis-verleden heb en dus niet altijd een goede relatie met sport en voeding heb gehad, ben ik heel erg actief in mensen bewust maken van een positieve mindset rondom sport en voeding en hierin het plezier (terug) te vinden, zonder obsessief gedrag.

Want hoe meer ik me erin heb verdiept, hoe meer ik erachter kom dat dit helaas zeer frequent voorkomt en nog onvoldoende besproken wordt.  Tussen genieten van sport en obsessief gedrag zit een hele fijne lijn en in tegenstelling tot een finishlijn, wil je deze liever niet passeren. 

 

Ik hoop dan ook dat ik kan bijdragen om meer sportievelingen het plezier te laten ervaren van sport. En obsessief gedrag daar te laten waar het hoort ( achter de fijne lijn). Bij deze een introductie van wie ik ben. Tot snel bij de blogs.

 

Groetjes, Laurie. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.