Home » Over » Schrijvers » Evie - @beiconic.official

Evie - @beiconic.official

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 15:53

Hey YOU. 

 

Wie is Evie? Mijn naam is Evie en ik ben een 21-jarige meid uit het zuiden die op haar eigen manier de wereld een mooier plekje wilt maken! Een groot gedeelte van mijn tijd ben ik nog bezig met mijn studie bestuurskunde, maar daarnaast ben ik dit jaar mijn eigen bedrijfje Be Iconic begonnen. Be Iconic staat voor je eigen rolmodel zijn. Ik geloof als je goed voor jezelf zorgt, dit houdt zowel je fysieke als je mentale zelf in, maar ook voor de wereld om je heen, je het beste in je vel zit. 

 

Duurzaamheid leren leven. Door Be Iconic leer ik ontzettend veel over duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Tips & tricks die ik onderweg tegenkom deel ik graag met anderen, hier krijg ik energie van! Ik vind het dan ook een hele eer dat ik mijn ‘reis naar duurzaamheid’ mag delen met jullie, via  www.womenintouch.nl  !

 

Niet streven naar perfectie. Een belangrijke les die ik al vrij vroeg geleerd heb in dit proces, is dat je niet moet streven naar perfectie. We hoeven als mensen niet perfect te zijn om een verschil te kunnen maken. Bewustwording en progressie, daar gaat het uiteindelijk om! We zijn allemaal mensen, maken allemaal (onbewust) fouten, maar het mooie hieraan is dat we iedere dag iets bij kunnen leren.

 

Mijn boodschap. Ik hoop je via mijn blogposts meer bewust te maken en je te inspireren om op een manier die bij jou past en voor jou mogelijk is, je steentje bij te dragen om al dat moois wat dit plekje genaamd ‘aarde’ te bieden heeft te bewaren.

 

Liefs, Evie @beiconic.official 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.