Home » Over » Schrijvers » Eveline - @evelineverhage

Eveline - @evelineverhage

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 21:52

Hi allemaal! Super tof dat jullie een kijkje nemen op dit prachtige platform. Ik heet Eveline en ben negentien jaar oud. Vier jaar geleden kreeg ik een hockeybal op mijn hoofd en belandde ik in het ziekenhuis. Sindsdien wist ik: 'Ik wil iets voor mezelf doen en niemand gaat mij stoppen'. Mijn passie voor fitness ontstond als geluk bij een ongeluk.

Personal training

In maart 2021 start ik met een opleiding tot personal trainer bij Overloadworldwide. Een denk ik pittige maar goede opleiding die is samengesteld op basis van enorm veel onderzoeken, welke ervoor zorgen dat jij, of ik, 100% resultaat zullen behalen. Vandaag de dag probeer ik veel mensen te motiveren en te inspireren om op fysiek en mentaal gebied te werken aan henzelf. Ook voor mij is het nog steeds vallen en opstaan, maar samen kom je altijd verder dan alleen. 

 

Persoonlijke blog. 

Sinds een aantal maanden heb ik ook een eigen blog (www.evelineverhage.nl) en vlog ik iedere week, iets wat ik fantastisch vind om te doen. Wat je van mij kan verwachten aankomende tijd is heel veel motivatie, passie en boordevol tips wat betreft voeding, fitness en mentale gezondheid. Kortom: een goede balans tussen geest en lichaam. Ik ben benieuwd!

 Veel liefs en leesplezier, Eveline @evelineverhage


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.