Home » Over » Schrijvers » Fleur Leenders - @theclearconfusion

Fleur Leenders - @theclearconfusion

Gepubliceerd op 25 januari 2021 om 15:29

Hi! Ik ben Fleur Leenders, een 19-jarige creatieveling met een passie voor zelfontwikkeling en schrijven. Als klein meisje hield ik al van het schrijven van verhalen en die liefde is nooit verdwenen. Daarom ben ik dit jaar mijn eigen blog, The Clear Confusion, gestart, waar ik met veel plezier aan werk en waar ik anderen mee hoop te inspireren. Na een verkeerde studiekeuze en veel twijfels heb ik besloten een tussenjaar te nemen, met als belangrijkste doel: mezelf (her)ontdekken en groeien als persoon. Want wie ben ik eigenlijk? 

Fleur Leenders 

Op mijn eigen blog, maar ook in de gastblogs (op www.womenintouch.nl ) zal het thema zelfontdekking voorbij komen. Naast de ervaringen en avonturen tijdens mijn tussenjaar zal ik ook schrijven over onderwerpen als lifestyle, mindset, persoonlijke groei en meer. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn eigen leerproces en kan dan ook niet wachten om mijn inzichten met jullie te delen!

 

Met mijn blogs hoop ik je te inspireren om op zoek te gaan naar jezelf en voor je eigen doelen te gaan. Dus ga lekker zitten, pak een kopje thee of koffie en veel leesplezier! Als je vragen hebt of gewoon even wil kletsen, kun je me altijd bereiken via mijn Instagram @theclearconfusion.

 

Liefs,Fleur


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.