Home » Over » Women together » Intro FITLIFESTYLETOGETHER

Intro FITLIFESTYLETOGETHER

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 10:24

Fitlifestyle together is een concept ontwikkeld door de vraag: ‘’ Hoe start ik met sport ‘’.

Lifestyle. Gericht op wat je doet, wilt en hoe jij je leven vormt. Want wat is voor jou van belang. Vind jij bewegen belangrijk? Bepaalde voeding of de manier hoe mensen in het leven staan. Jouw leefstijl vormt wat je doet, kan en gaat bereiken. Dit in combinatie met je mindset. Maar waarom lijken dan zoveel leefstijlen op elkaar. Waarom sluiten sommige groepen zo goed aan op elkaar en andere niet? En waarom houdt nou persoon A wel van sport en vindt gemakkelijk motivatie en persoon B niet. Veel mensen willen gezond '' leven ''  maar kunnen de sleutel niet vinden er naar toe. Het is moeilijk jezelf te veranderen en oude gewoontes achter je te laten. Want eet jij graag die boterham chocolade pasta in de ochtend? Hoe kun je dit dan voor jezelf veranderen in een bak kwark met fruit in de ochtend? Dit is moeilijk maar voor velen een drempel. Je gedrag veranderen en vooral hoe doe je dit? Een ander voorbeeld is sport, hoe verander je de persoon die liever in de bank hangt, inactief is naar iemand die graag actief is, acties onderneemt en vooral veel doet? Persoonlijk zie ik dit veel voorbij komen. Mensen die moeite hebben met die drempel.

Welke drempel?

Een drempel voor sport, een voeding switch maken of een mindset switch. Deze drempel beïnvloedt het lef van mensen om wel voor deze keuzes te gaan en de stoute schoenen aan te trekken of juist andersom waardoor ze voor zich zelf kiezen. Over deze drempel stappen heeft dus te maken met zelf liefde. Voor jezelf kiezen en hiervoor gaan. Maar ook over buiten die comfort zone stappen en nee of juist ja durven te zeggen.  Deze drempel waar ik het over heb is onnodig. Kiezen voor acties die bij jouw hart liggen, bij jouw persoonlijke doelen. Toch? Of terwijl: de beste versie van ons zelf worden.

Hoe wil ik dit aan gaan aanpakken?

Op deze nieuwe pagina: FITLIFESTYLE TOGETHER. Wil ik blogs gaan uploaden rondom het thema lifestyle. En vooral een fittere lifestyle. Je zult er blogs gaan lezen geschreven door mijzelf maar ook blogs geschreven door een ander. 

Zo merk ik ook in mijn omgeving dat een blog starten voor vele voelt als spannend. Terwijl iedereen zijn/haar passie zou moeten kunnen delen. Als hij/zij die ambitie heeft dit te delen. Want hoe jammer is het, als je heel goed kunt schrijven, veel kennis hebt maar dit niet durft te delen? Op de pagina FITLIFESTYLE TOGETHER laat ik bekende Instagrammers hun verhaal doen maar ook onbekende. Hoe zij zich zelf hebben leren ontwikkelen tot wie ze nu zijn! 

Een verhaal delen gericht op?

  • Het uit je comfort durven stappen
  • Topsport en ambitieuze sporters
  • Hoe zijn zij begonnen met sporten
  • Tips om te beginnen met sport
  • Adviezen gericht over voeding, sport en mindset
  • Tips hoe jij die mindset kunt veranderen

Ik ben persoonlijk iemand die veel deelt. Ik vind het tof andere bij mijn projecten te betrekken en krijg energie van andere die het zelfde voor ogen hebben. Ik ben benieuwd hoe deze pagina zich ontwikkelt en wens je vooraf alvast veel lees plezier.

Liefs, Fleur


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.