Home » Over » Women together » Het leven als online influencer combineren met een hoge studie prestatiedruk @Gabrieladegraaf

Het leven als online influencer combineren met een hoge studie prestatiedruk @Gabrieladegraaf

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 13:13

Fleur: "Zoveel mogelijk ballen hoog houden, het lijkt wel de normaalste zaak van de wereld. Toch kunnen veel mensen het en hebben zijn of haar eigen trucjes ervoor. Want teveel hooi op die vork is verkeerd, maar hoe gaan de jongere ondernemers hiermee om? Persoonlijk ben ik ook druk, wil zoveel mogelijk & wil deze serie FITLIFESTYLETOGETHER daarom zo breed mogelijk maken. Waarbij de een gepassioneerd is over sport, de ander over voeding & weer iemand anders over fashion en ondernemen. Daarom vandaag een echte fashion girl aan het woord". 

Gabriela de Graaf, 20 jaar jong en online influencer zoals ze zichzelf omschrijft. Met ondertussen 25.700 volgers doet ze het aardig goed op de 'gram' en representeert een boel toffe merken en producten. Daarnaast studeert ze aan Erasmus University en legt de lat hoog voor zich zelf zoals ze omschrijft. Hoge punten geven haar voldoening & haar Instagram is haar werk en passie. Ik vond deze gemotiveerde, inspirerende meid inspirerend en vroeg haar daarom een stukje te schrijven voor byfleurrprins.nl Zelf schrijft ze over haar doelen, prestatie druk en over haar weg richting dit 'influence-wereldje'. Daarom Gabriela aan het woord. 

Introductie. 

Mijn naam is Gabriela de Graaf en ik ben 20 jaar. Op dit moment heb ik bijna mijn bachelor studie "bedrijfskunde' afgerond aan de Erasmus Universiteit. Hiernaast werk ik als 'influencer' op Instagram. Het werk en studie valt goed met elkaar te combineren, dus dat is super fijn. Dit is ook een motivatie voor mij. Deze twee dagelijkse bezigheden sluiten goed op elkaar aan en tijdens mijn werk kan ik mijn creativiteit kwijt, die ik niet kwijt kan tijdens mijn studie.

De lat hoog leggen en voldoening halen uit punten. 

Toch is studeren ook belangrijk en haal ik voldoening uit elke voldoende die ik haal, haha. Mijn doel is vooral gericht op het resultaat. Bij studeren wil ik altijd de hoogste score behalen, dus dit geeft motivatie om hard te leren.

Steeds meer bereiken via Social media. 

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met foto's plaatsen en zo is het balletje eigenlijk gaan rollen haha. Dit heeft mij enorm veel gebracht. Nieuwe contacten  in het netwerk, veel nieuwe kleding (omg), mijn eigen bedrijf, met bedrijven reizen en toffe lanceringen. Bij mijn werk wil ik dat mijn volgers actief met mijn profiel bezig zijn. Dit doel is best lastig omdat je afhankelijk bent van een app en algoritme. Alsnog geloof ik dat je zelf daar ook enorm op kan inspelen door te luisteren naar de behoeften van je volgers. Al heel mijn leven hou ik van mode en dit zit ook in de familie. Mijn moeder was vroeger model. Ik wilde altijd een combinatie van mode en ondernemen. Die combinatie heb ik nu aardig, maar kan meer volgens mijn gevoel. 

Doelen voor later + een tipje voor andere jonge meiden.

Mijn uiteindelijke doel is om een eigen modelabel te hebben. Dit is ook een van de grootste redenen waarom ik mijn online community wil opbouwen. Dagelijks deel ik mijn outfits om anderen te inspireren. Het is geweldig om daar veel dm's over te krijgen, daar doe ik het voor.  Ik vind het belangrijk om lekker bezig te zijn en zit nooit stil.

De tips die ik geef aan jonge meiden/vrouwen die onzeker zijn door social media is dat ze daar niks van moeten aantrekken. Jij bent jij! Ik vind daarom mezelf zijn erg belangrijk op mijn profiel. Ik wil de indruk geven dat ik lekker mezelf ben en dat iedereen dat moet zijn. Geen nep gedoe.

Lui of actief?

Nieuwe series? Nee ik ben altijd de laatste of ik zie niks haha, want ik zit nooit echt te Netflixen. Ik hou mezelf altijd wel bezig met mijn nieuwe gekke wekelijkse doelen haha. Naast mijn studie en Instagram ben ik een familiemens. Ik vind het heerlijk om met mijn familie en vrienden te zijn. 

Gabriela de Graaf. 

 

 

Hierbij een stukje over wie Gabriela is, haar doelen, passie & enorme motivatie. Bij deze wil ik Gabriela bedanken voor dit leuke 'interview'. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.