Hi! Welkom bij www.womenintouch.nl

Home » THETEAM » SCHRIJVERS van womenintouch.nl » Eline / @eline.venneman

Eline / @eline.venneman

Gepubliceerd op 22 augustus 2020 om 12:24

Hi!

 

Ik ben Eline, een 20 jarige, sportieve studente Toegepaste Psychologie met een passie voor sport, gezondheid en mindset. Toen ik in 2014 meedeed aan The Color Run wist ik één ding zeker: ik moest en zou die 5 kilometer rennend voltooien. En als ik een doel heb, dan zal die ook behaald worden uiteraard, dus zo gezegd, zo gedaan! Ik begon voor het eerst van mijn leven met hardlopen en ontdekte dat het eigenlijk heel erg fijn was. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt. Ik trek mijn hardloopschoenen nog steeds met veel plezier aan.

 

Na 6 jaar hardlopen begon het echter te kriebelen: zou ik het misschien ook leuk vinden om te wielrennen? Ik zag steeds meer hardlopers een racefiets kopen en ik was eigenlijk wel benieuwd of het ook iets voor mij zou zijn. Na mijn eerste rondje op de oude racefiets van een vriendin was ik om: dit is geweldig! Dit wil ik ook!

Daarom heb ik recent mijn allereerste racefiets aangeschaft en ik ben van plan daar veel gebruik van te gaan maken.  In mijn gastblogs voor www.womenintouch.nl  wil ik graag schrijven over mijn avonturen als beginnend wielrenster en mijn passie voor sport, gezondheid en mindset. I Hope you’ll like it! Verder kun je me bereiken via Instagram (@elinevenneman). Voel je vrij om een berichtje te sturen als je vragen hebt of als je gewoon wilt reageren op een geschreven artikel. Dat vind ik alleen maar leuk!

Liefs. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.