Hi! Welkom bij www.womenintouch.nl

Home » THETEAM » SCHRIJVERS van womenintouch.nl » Laura - @bylaurarijling

Laura - @bylaurarijling

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 20:31

Wie is Laura? Hi! Mijn naam is Laura Rijling, een 21- jarige sportieveling met een grote passie voor voeding en training. Deze twee factoren hebben mijn leven positief veranderd maar ook eer voor een aantal '' struggles'' gezorgd Doormiddel van mijn Instagram account: @bylaurarijling) probeer ik mensen te inspireren om een goede balans te vinden in het leven. Dit werkt voor mij als persoon en wil ik graag of andere mensen overbrengen met het motto: ' probeer elke dag een betere versie van jezelf te zijn'. En ja dit betekent ook soms extra lief zijn voor jezelf. Door in de avond met een stukje taart, onder een dekentje op de bank te zitten. 

 

Mijn weg naar balans. In mijn eigen weg naar de 'juiste' balans, ben ik vaak gevallen maar altijd weer opgestaan. Ik heb nog steeds mindere dagen maar ook heel veel goede dagen, hier ben ik dankbaar voor. In mijn gastblogs zal ik veel schrijven over routines ( die door mij als: fijn, worden ervaren), mindset en als laatste hoop ik een inspiratie te kunnen zijn. En gericht op het aantal kilo's op die weegschaal, dat dat getalletje op de weegschaal niet alles is, maar er nog meer veel is. Het leven zit vol mogelijkheden en leuke momenten ( alleen moet je ze zelf wel zien en durven pakken ).

 

Werk. Naast sporten haal ik heel veel voldoening uit mijn werk, ik werk fulltime in de Vastgoed branche en start in januari met mijn opleiding NLP practitioner. Communicatie is voor mij de 'key', waar ik mij graag verder in ontwikkel als persoon. Ben jij nu geïnteresseerd in wie ik ben? Dan mag je mij altijd een berichtje sturen, als je vragen hebt of om gewoon even te kletsen. Dit vind ik alleen maar leuk!

 

Aankomende tijd zal ik blogs gaan schrijven voor www.womenintouch.nl Lees jij gezellig mee? 

 

Liefs Lau @bylaurarijling


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.